KOSOVALI MİNİKLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

   KOSOVALI MİNİKLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Özel Kosova Koleji 2. sınıf öğrencileri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla ?Harçlığından bana da ayırır mısın?? projesini hayata geçirerek harçlıklarından artırdıkları paralarla sokak hayvanlarına yem aldılar.

 

Özel Kosova Koleji 2. sınıf öğrencileri tarafından hayata geçirilen ?Harçlığından bana da ayırır mısın?? kampanyası örnek bir davranışla sona erdi. Kosovalı minikler, harçlıklarından artırarak biriktirdikleri paralarla 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla İnegöl Belediyesi Hayvan Barınağı´nda bulunan sokak hayvanlarına yem desteğinde bulundular.

 

PROJE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kosova KolejiKurucusu Devrim Kosova, ?Hayvanların artık bu dünyanın önemli bir parçası olduğunu ve gereken bilince sahip olmamız gerektiğini toplumca öğrenmemiz gerekir diye düşünüyorum.Hayvanlara bakış açımız bir bakıma kişiliğimizi de yansıtır.Çünküyüreğinde merhamet olmayan bir insan hayvanlara eziyet edebilir. Kampanya ile hayvan sevgisinin aşılanmasının amaçlandık.Bu amaçla 2. sınıf öğrencilerimiziİnegöl Belediyesi Hayvanları Bakım ve Tedavi Merkezi´ne götürdük. Öğrenciler,sokak köpekleri için harçlıklarından biriktirdikleri paralarla köpek maması aldılar.Mamalarıyetkililere teslim ettik. Velilerve öğrencilerkonuya büyük ilgi gösterdiler? diye konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00