www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?18 Mart Dirilişin Başlangıcıdır?

?18 Mart Dirilişin Başlangıcıdır?

Genel Sağlık İş Sendikası Bursa Eğitim ve Basın Yayın sekreteri Erman Açıkgöz, 18 Mart Çanakkale Zaferi´nin Anadolu´yu makus tarihinden kurtararak yeniden dirilişinin başlangıcı olduğunu ifade etti.

Genel Sağlık İş Sendikası Bursa Eğitim ve Basın Yayın sekreteri Erman Açıkgöz, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma günü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

ÇANAKKALE´DEN İBRET ALINMALI

18 Mart´ın Çanakkale boğazında cereyan eden bir dizi deniz savaşının, Türk milletinin muhteşem bir zaferiyle, emperyalistlerin mağlubiyetiyle sonuçlanmasının yıl dönümü olduğunu ifade eden Erman Açıkgöz, ?Bu zafer Anadolu´yu makus tarihinden kurtarmış yeniden dirilişin başlangıcı olmuştur. Gelibolu´nun kanla sulanarak kutsallaşan toprakları bu savaşla bağrından Mustafa Kemal gibi bir lider çıkartarak Türk milletin kurtuluşuna giden yolda ilk basamak olmuştur. Bu vesileyle ülkemiz de her yıl 18 Mart günü Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü olarak belirlenmiştir. 250 bin Mehmet bundan tam 103 yıl önce kanlarını akıtarak emperyalistlere ?Çanakkale Geçilmez´ dedirtmeyi başarmıştır. 103 yıl sonra da ülkemiz üzerinde hala planlar yapma cesareti olan emperyalistler varsa, Çanakkale´den ibret almalı ve bugünkü sonucunda farklı olmayacağını bilmelidirler. Genel Sağlık iş sendikası olarak, tavrımız tüzüğümüzde yazan ilkeler doğrultusunda tam bağımsız Türkiye´dir. Şehitlerimizin kanlarından rengini alan bayrağımız ve yurdu yaşatmak için verilen-verilecek mücadelenin dünyaya haykırılışı olan İstiklal marşımız değişmez kırmızı çizgilerimiz olmaya devam etmektedir. Genel Sağlık İş Sendikası Bursa Temsilciliği olarak, özel günleri çalışma arkadaşlarımızla iş yerlerimiz de anmaya yıllardır özen gösteriyoruz. Bu yıl da 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü için İnegöl Diş Hastanesinde 19 Mart Pazartesi günü bir program düzenliyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarımız bu programa davetlidir. Tarihimizle gurur duyarak, Çanakkale´den Afrin´e kadar yurdumuz için kanını döken tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet dilerim. Mukaddes emanetlerine milletimiz mutlaka sahip çıkacaktır? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00