www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

2013-2014 SONBAHAR / KIŞ TRENDLERİ: ÇİÇEK DESENİ

2013-2014 SONBAHAR / KIŞ TRENDLERİ: ÇİÇEK DESENİ

Bu kış çiçek açıyoruz! Çiçek desenlerinin çoğunlukla bahar ve yaz aylarında giyilebileceği düşünülür. Ancak 2013-2014 Sonbahar/Kış sezonunda tasarımcılar, bahar ve yazla özdeşleşmiş çiçekleri kışı düşünerek yeniden yorumladılar. Çiçek desenleri siyah,

Karanlık çiçekler

Koyu zeminde dikkati çeken bu çiçek desenli parçalar, dramatik havalarıyla daha çok eski zamanları anımsatıyorlar. Vintage havası olan bu parçalar yün, kadife ve ipek gibi kumaşlarda sık kullanılıyor. Çiçek desenlerinin bu sezon Goblen kumaşlarda yada işlemelerde çok sık kullanıldığını da belirtmek gerekiyor. Kazak, ceket, elbise, pantolon, ayakkabı hatta çantada bile bu çiçek desenlerinin etkisini görebilmek mümkün... Bu tarz parçaların metalik aksesuarlarla kullanıldığı görülüyor. Altın rengi kolyeler ya da metalik detaylı ayakkabılar gibi...

Çiçek desenleri bu sezon nasıl giyelim?

1- Floral desen ve deri formülünü kullanın. Deri sezonun hit trendlerinden, üstelik çiçekli desenlerle de çok yakışıyor. En basit ve kısa yoldan çiçekli bir elbiseyi Biker ceketle birlikte giymeniz size şık ve stil sahibi bir görüntü verebilir. Floral desenli bir kazağı ya da bluzu deri eteklerle tamamlayabilirsiniz. Bu iki trendin birbirine çok yakıştığını ve birlikte gönül rahatlığıyla giyebileceğinizi aklınızdan çıkarmayın.

2- Düz renk kıyafetinize çiçek desenli aksesuarlar kullanarak hareket katabilirsiniz. Örneğin; düz renk elbisenizi çiçek desenli çorapla tamamlayabilir ya da çiçekli bir ayakkabı ile siyah takımınıza canlılık katabilirsiniz.

3- Çiçek figürü olan takılardan edinebilirsiniz. Çiçekli bir taç, çiçek şeklinde taşlarla süslü bir Statement kolye, çiçek şeklinde küpeler ya da çiçekli bir broş... Seçim zevkinize ve tabi ki stilinize kalmış.

 

 

 

 

 

 

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19