www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sabahattin Göztepe Güven Tazeledi

 Sabahattin Göztepe Güven Tazeledi

Kongreye giden Yenicespor Kulübü’nde yeni yönetim belli oldu.  Kulüp Başkanı Sebahattin Göztepe yeni yönetimin iddialı olduğunu ve güzel işler başaracağını belirterek “Öncelikli hedefimiz altyapıyı güçlendirmek” dedi.

Kongre sonrasında kulüp tesislerinde açıklama yapan Sebahattin Göztepe şu ifadeleri kullandı;

ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ

“Bizler Yenicespor olarak ilk kongremizi yaptık ve yeni yönetimimizi belirledik. Pandemi süreciyle biliyorsunuz ligler kapalı. Bizler de bu süreçte alt yapı ile ilgili çalışmalarımıza hız verdik. Genel kurulumuzu yaptık. Görev dağılımında da elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tüm amatör spor kulüplerine başarılar diliyoruz.”

ÖNCELİĞİMİZ ALTYAPI

“Yeni yönetimimizdeki arkadaşlarla önceliğimiz altyapıyı güçlendirmek ve buradaki tesisleri daha aktif hale getirmek. Yenice’deki ve civar köylerdeki gençlerimizi buraya çekmek adına elimizden geleni yapacağız. Okullar da açıldığında öğrencilerle ilgili çalışmalarımız da olacak. Pandemi sürecinde de durmadık. Bursa’da satranç turnuvalarında kulübümüzün Bursa ikinciliği var. Tekvandoda yine Bursa ikinciliğimiz var. Burada da futbol anlamında vizyonumuzu genişleterek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Yeni yönetim ise şu şekilde; Sebahattin Göztepe (Başkan), Serdar Yiğit, Hamdi Turan, Kani Kont, Ali Göztepe, Hüseyin Demirel, Vedat Tepe, Ali Enver Yazıcı, Muammer Alpsoy, Yusuf Dere.



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00