www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Acil Servis Doldu Taştı

Acil Servis Doldu Taştı

Kış mevsiminin yaklaşması ve havaların soğumasıyla birlikte son günlerde İnegöl´de yaşayan vatandaşlar soğuk algınlığından dolayı hastanelere akın ettiler.

İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi hastalarla doldu taştı. Mevsim değişikliğinden dolayı artan gribal enfeksiyonlar ve soğuk algınlığı artışı beraberinde hasta sayısını arttırdı.

Normalden daha fazla hastanın başvurduğu acil servis aynı zamanda çocuk hastalarla doldu taştı. Hastalanan çocuklarını hastaneye getiren vatandaşların yoğunluk sebebiyle uzun süre beklediği görüldü.

Hastaneye başvuran vatandaşların en çok ateş, halsizlik, kusma, öksürük ve burun akıntısı şikâyetiyle başvurduğu öğrenildi. Bir hafta öncesine kadar ortalama 800 kişinin başvurduğu İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine önceki gün bin 270 kişi başvuru yaptı.

Uzmanlar ise mevsim değişikleri sebebiyle gribal enfeksiyonların artığını belirterek, okulların açılmasıyla birlikte çocukların gribi bir birine bulaştırdığını, hasta çocuk sayısında artış gözlendiğini belirtti.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00