www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

AGD´Lİ GENÇLERE İSTANBUL GEZİSİ

AGD´Lİ GENÇLERE İSTANBUL GEZİSİ

Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi Liseler Komisyonu Ara Tatil Eğitim Kampına katılan öğrencilere İstanbul´u gezdirdi.

 

İstanbul´da; Eyüp Sultan Hazretlerinin türbesi, Fatih Camii, Süleymaniye Cami, Üsküdar, Fethipaşa Korusu gibi yerler gezildi. Öğrenciler aynı zamanda Milli Görüş´ün merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocanın da mezarını ziyaret ettiler.

DEDEMİZİN EMANETİ

Konu ile ilgili açıklama yapan Liseler Komisyon Başkanı Muhammed Ali Zengin; ?Ara tatil eğitim kampımıza katılan öğrencilerimize ecdadımızın bıraktığı mirasları görmeleri ve onları anlayabilmeleri adına İstanbul´u gezdirdik. Öğrencilerimiz aynı zamanda bir dönem boyunca üzerlerinde oluşan ders stresinden bir nebze de olsun uzaklaşma ve stres atma adına güzel bir fırsat olmuş oldu. İstanbul, dedemiz Fatih´in bize çok önemli bir emanetidir. Bu emaneti görme fırsatı yakalayan öğrencilerimiz de bu durumdan son derece keyif aldılar. Bundan sonraki süreçte de başta Çanakkale olmak üzere bu gezilerimiz devam edecektir? dedi.

BİLİM VE AHLAKI BİR ARADA VERİYORUZ

Ayrıca Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi Ortaokullar Komisyonu da geleneksel Kış Etkinlikleri final programı kapsamında Bursa Bilim Teknoloji Merkezine gezi düzenledi. Eğitici ve eğlenceli geçen ara tatil eğitim kampı Bursa´da bilimin eğlenceli halini çocuklara sunan en önemli merkez olan Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi´ndeki çeşitli etkinliklerle sona erdi. Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi gezisi dönüşü açıklamalarda bulunan Ortaokullar Komisyon Başkanı MücahidŞahin, ?Anadolu Gençlik Derneği olarak Kış Etkinliklerimizi tamamlamış bulunuyoruz.  Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi gezimiz hem eğlenceli hem de eğiticiydi. Uygulamalı olarak günün temasına uygun atölyeleri alanında uzman eğiticilerin desteği ile gezdik. Öğrencileri hem deneyler yaparak hem de o bilim dalı ile ilgili detaylı bilgiye sahip olarak kendi eğilimlerini de görmüş oldular. Anadolu Gençlik Derneği olarak gençlerimizin bilim ile ahlakı bir bütün olarak görmeleri için çalışmalar yapıyoruz. Bugün bilim, Batı tekelinde bir kavram olarak zihinlerimize işlenmiş durumda. Tarihimizi incelediğimizde Müslüman bilim adamlarının geçmişte bilime büyük katkılar sağladıklarını görüyoruz?dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36