www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

AKHİSAR DEMİRSPOR DOLUDİZGİN

AKHİSAR DEMİRSPOR DOLUDİZGİN

Akhisar Demirspor Teknik Sorumlusu Mustafa Dinçer, Cerrahspor karşısında zevkli ve çetin bir 90 dakika sonucunda 3 puana ulaştıklarını ve sezonu puan kaybetmeden tamamlamak istediklerini ifade etti.

2. Amatör Küme 9. Grupta mücadele veren Akhisar Demirspor, Cerrahspor engelini 3-1´lik skorla aşarak,bitime 3 hafta kala takipçileriyle arasındaki 6 puanlık farkı korudu.

PUAN KAYBETMEK İSTEMİYORUZ

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Akhisar Demirspor Teknik Sorumlusu Mustafa Dinçer, ?Cerrahspor´un iki haftadır maç kazanıyor olması, geçtiğimiz hafta grubun iddialı ekibi Yenişehir Yolörenspor´u 1-0 mağlup etmesi maçın atmosferini bir anda farklı bir hale getirdi. Maçın zor geçeceğini ve Cerrahspor´un direnç göstereceğini tahmin ediyorduk. Hazırlıklarımızı da buna göre yaptık. Gerçekten de beklediğimiz gibi oldu. Ligin ilk yarısında 10 kişi kalmamıza rağmen 8-0 yendiğimiz Cerrahspor´dan eser yoktu. Hocaları Murat Ulu, o günden bugüne takımına çok şeyler katmış. Sahada ne yaptığını bilen, başa baş mücadele eden bir Cerrahspor vardı. Bu açıdan Murat Hoca´yı kutluyorum. Zevkli ve çetin bir mücadele oldu. İki takımın da girdiği pozisyonlar ve direkten dönen topları vardı. Fakat kendi takımım adına şunu söyleyebilirim ki, gol vuruşlarında konsantrasyon eksikliği yaşadık. Bu yüzden sonuca gitmekte, maçı koparmakta zorlandık. 18.dakikada Hakan Üçevliler´infrikik golü ile öne geçtik. Golden sonra yakaladığımız çok net pozisyonları cömertçe harcadık. 39.dakikada hücum başlatırken orta sahada kaptırdığımız topla kalemizde beraberlik golünü gördük. Fakat günün yıldızı Hakan 42.dakikada yaptığı klas gol vuruşu ile takımımızı 2-1 öne geçirdi. İkinci devreye çok hızlı başladık. Yakup´un duvar pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Hakan, kendi atabileceği pozisyonda, daha müsait olan Halil İbrahim´e asist yaptı. Halil İbrahim de 3. golü atarak oyunda rahatlamamızı sağladı. Böylece 11. haftayı da kayıpsız geçtik. Bu maç geride kaldı. Artık Yenişehir Yolören maçı hazırlıklarına başladık. Bu maçı da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Amacımız ligin sonuna puan kaybetmeden ulaşmak. Oyuncularımın bunu başarabileceklerine inanıyorum? dedi.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25