www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Akhisarspor 3-1 kazandı

Akhisarspor 3-1 kazandı

2019-2020 futbol sezonu öncesi hazırlık maçları ile sezona hazırlanan Akhisarspor ile Doğugücüspor cumartesi günü Yenice sahasında karşılaştı. Müsabakayı Akhisarspor 3-1 kazandı.

Maçın ilk yarısı Akhisarspor´lu oyuncu Serdar Fışkınçiçek´ in 17. ve 28. dakikalarda attığı gollerle 2-0 bitti. İkinci yarıda 71. dakikada Doğuğücüspor´un golünü Ayküt Akgül´ün frikikten attığı golle durumu 2-1 yaptı. 76. dakikada Taha Anavatan ´ ın kullandığı korner atışında top rakip oyuncuya çarparak ağlarla buluştu. Kalan dakikalar da başka gol olmayınca hazırlık maçını Akhisarspor 3-1 kazandı.

Doğugücüspor antrenörü Önder Erdoğan maç sonunda yaptığı açıklamada, ?Sezon öncesi ilk hazırlık maçımızı süper amatör takımlarından Akhisarspor ile yaptık. Amacımız takımın durumunu görmek, bu doğrultuda 22 kişilik kadromuzda bütün oyunculara şans verdik. Bizim açımızdan verimli bir hazırlık maçı oldu. Eksiklerimizi görmüş olduk. Lige kadar 6- 7 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz? dedi.

Akhisarspor antrenörü Mustafa Dinçer maç sonunda yaptığı açıklamada, ?25 Ağustos´ ta yeni sezon çalışmalarımıza kendi tesislerimizde başlamıştık. Üç haftalık bir antrenman döneminden sonra ilk hazırlık maçımızı 14 Eylül Pazar günü Doğugücüspor takımı ile oynadık. Dostça geçen bu karşılaşmanın her iki takım için de yararlı bir sınav olduğunu düşünüyorum. Özellikle bizim takımımız tamamıyla yeni oluşturulmuş bir ekip. Birbiriyle ilk defa yan yana oynayan çok sayıda oyuncu var. Bu açıdan hazırlık maçları uyum sorununu aşmak ve oyun pratiğini geliştirmek adına çok faydalı oluyor. Maç bizim açımızdan iyi sinyaller verdi. Takımımın üç haftalık süreçte iyi bir mesafe kat ettiğini gördüm. Fakat lige tam anlamıyla hazır olmadığımızı da gördüm.Ligin başlamasına beş haftalık bir süre var. Bu süre içinde yapacağımız antrenmanlar ve hazırlık maçları ile lige tam anlamıyla hazır olarak girmek istiyoruz? dedi.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,25
  • EURO

    34,80% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2405,38% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3999,95% -1,80