www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

AKTAŞ´A ŞÜKRAN PLAKETİ

AKTAŞ´A ŞÜKRAN PLAKETİ

İnegöl´de 2 yıl önce kurulan Posof Kol Köy Derneği, sivil toplum kuruluşlarına gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkürlerini sunmak adına Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret etti.

 

Dernek Başkanı Murat Yiğit ile yöneticilerin katıldığı ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, dernek yönetimi Başkan Aktaş´a sivil toplum kuruluşlarına olan yakın ilgisi ve verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini sunmak adına hazırlattıkları plaketi takdim etti.

5. ŞÖLENE HAZIRLANIYORLAR

Ziyaret sırasında konuşan Posof Kol Köy Derneği Başkanı Murat Yiğit, derneklerinin yaklaşık 2 yıl önce resmi olarak kurulduğunu anımsattı. Dernek faaliyetlerinden söz eden Yiğit, ?Genelde yardımlaşma ve dayanışma çerçevesi içerisinde köy derneği olarak faaliyetimizi sürdürmekteyiz. Mevsimine göre bazı özel günlerde çeşitli etkinliklerimiz de oluyor. Yaz aylarında İstanbul, Adapazarı, Bursa civarında bulunan hemşerilerimizi davet ederek belirlediğimiz mesire alanımızda büyük bir şölen düzenliyoruz. Bu yıl da inşallah bu şölenin 5´incisini gerçekleştirmek için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz? dedi.

AİLE DUYGULARI ARTIRILIYOR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Kol Köy Derneği´nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İnegöl´ün renkli bir çiçek bahçesi olduğuna vurgu yapan Aktaş, ?Bu bahçede birbirinden güzel renkler ve çiçekler var. İnegöl´ü bölgesinde parlayan bir yıldız yapan ve her alanda gelişme göstermesine vesile olan itici güç işte bu farklı kültürlerin oluşturduğu zenginliktir. Şehrimize zenginlik katan unsurlardan biri de Posof´tan gelen hemşerilerimiz. Posof´un farklı köylerinden de yoğun bir nüfus İnegöl´ümüzde yaşamaktadır. Bu Köylerimizin bu manada ayrı ayrı çalışmaları var. Kol köy de İnegöl ve Marmara bölgesinde nüfusu oldukça fazla olan bir köyümüz. Arkadaşlarımız da örf adet ve ananelerini yaşatmak adına, hemşerilik duygularını arttırabilmek ve yardımlaşabilmek adına böyle bir organizasyona imza attı. Toplumdaki fertlerin giderek birbirlerinden uzaklaştıkları bir ortamda böylesine aile duygularını, samimiyeti ve akrabalık duygularını arttırmak adına sürdürdükleri bu gayretten dolayı ben kendilerini tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum? diye konuştu.



  • BIST 100

    9548,09%-1,36
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,54% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2500,70% 0,72
  • Ç. ALTIN

    4153,32% 1,65