www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Alanyurtspor kuradan memnun

Alanyurtspor kuradan memnun

1. Amatör Ligi 2.Grupta mücadele edecek olan Alanyurtspor Başkanı Semih Kavık "Çekilen kuradan memnunuz, sezon öncesinde transferlerimizi gerçekleştirirken, rakibimiz kim olursa olsun biz kendimize bakacağız.?dedi.

Başkan Semih Kavık kura ile ilgili açıklamasında; "Çekilen kuradan memnunuz, sezon öncesinde transferlerimizi gerçekleştirirken, rakibimiz kim olursa olsun biz kendimize bakacağız. Ona göre transferlerimizi ve hazırlıklarımızı yaptık. Hocamız Selami Tekin ve oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte sezon sonuna kadar, yani şampiyon olana kadar kulübümüzün yanında duracağız. Ligdeki durumumuza bakmaksızın en ufak bir aksaklığa sebep olmadan yolumuza devam edeceğiz. Yeni sezon bütün kulüplerimize hayırlı olsun" dedi. 

Alanyurtspor antrenörü Selami Tekin kura çekimi ile ilgili yaptığı değerlendirmede; ?Kura çekimi bütün takımlarımıza hayırlı olsun. Fairplay çerçevesinde başarılar dilerim. 2.gruptaki durumumuza gelince,iyi ve denk takımlarla mücadele edecek güçteyiz. Lige hazır olmak için çalışmalarımıza bu sezon erken başladık.Zayıf veya güçlü rakip şeklinde değerlendirme yanlış olur, Maçlar oynanmadan kazanılmıyor. İnşallah herşey istediğim doğrultuda yoluna giriyor ve sonucunda hedeflediğimiz Süper Amatör kümeye yükseliriz. İyi bir takıma sahibiz, oyuncularıma güveniyorum.Taraftarlarımızın desteğiyle ve futbolsularımızın sahadaki mücadele ile sezon sonunda mutlu sona erişeceğimize inanıyorum. ? dedi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36