ALTEPE´DEN BURSASPOR´A MORAL

ALTEPE´DEN BURSASPOR´A MORAL

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 15 Aralık Salı (yarın) saat 12.00´da Büyükçekmece Tepecikspor ile İstanbul´da oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası grup maçı için Bursaspor kafilesini yolcu ederek başarı dileklerinde bulundu.

 

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçını İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı´nda Büyükçekmece Tepecikspor ile 15 Aralık Salı (yarın) saat 12.00´da oynayacak olan Bursaspor, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve taraftarlar tarafından uğurlandı. Kupa maçında Bursaspor´a başarı dileklerinde bulunan Başkan Altepe, ?Bursaspor, Bursa´mızın gözbebeği ve markamız. Bursaspor´un itibarı bizim itibarımız. Bursaspor´un şampiyonluğu Bizim şampiyonluğumuz. Bursaspor´un başarısızlığı Bursa´nın başarısızlığı oluyor. Bizler Bursasporlu olarak ve Bursalı olarak takımıza her hâlükârda sahip çıkmamız gerekiyor. İyi ve kötü günde dost belli olur. Önemli olan elimizdeki sporcularla ve imkanlarlaen güzel sonucu alabilmek. Bu konuda birlik ve beraberlik içinde olabilmek önemli. Şampiyon olduğumuzda biz en lüks ve en pahalı takım değildik. Ama birlik ve beraberlik içerisinde şampiyon olmayı başardık. Bizim birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var? dedi.

 

?BURSASPOR İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAMIZ LAZIM?

Bursaspor´un aldığı mağlubiyetin hiç kimseyi sevindirmemesi gerektiğinin altını çizen Başkan Altepe, ?Bursaspor´un aldığı kötü sonuçlar kimseyi sevindirmemeli. Bursaspor´un daha iyi sonuç alabilmesi için herkes elinden gelen katkıyı sağlamalı. Yapabileceği katkı yoksa en azından kenarı çekilmeli. Hiçbir şey yapamazsa iyi temennide bulunup dua etmeli. Bunu diğer takımlar yapıyorlar. Diğer takımlar daha çok istiyorlar ve arzuluyorlar. Tüm camiasıyla bunu gösteriyorlar. Ligde gerçek gücünü ortaya koyan takımlar var. Biz bu başarıları neden yakalamayalım. Biz Bursa´ya yakışan tavrı sergilersek, değerlerimize ve Bursaspor´a sahip çıkarsak başarı gelecektir. Gerçekten güçlü, kaliteli sporculardan oluşan bir takımımız var. Bunları gördük, Galatasaray maçında da yaşadık. Bursaspor daha iyi performans sergilemişti. Bunu Beşiktaş maçında da gördük. Demek ki, bu takım oynayabiliyor. Yeter ki herkes bu takıma katkı sağlasın. Hiçbir şey yapamıyorsa iyi temennilerde bulunsun. Bize yakışan bu? ifadelerini kullandı.

 

?FUTBOLCULARIN MORALE İHTİYACI VAR?

Taraftarların müsabakalardaki tutumuna da değinen Başkan Altepe, ?Maça gelen taraftar takıma moral vermek için geliyor. Eğer yapılan karşı takıma moral veriyorsa bu yanlıştır. Daha maçın 15. Dakikasında kendi futbolcunuzu ıslıklarsanız, moralini bozarsanız, nasıl başarılı olunacak? Dünyanın neresinde böyle bir başarı var. Tabi mağlubiyet de bizi mutlu etmemeli. Başarı gerekiyorsa burada birlik ve beraberlik gerekiyor. Futbolcularımızın en yaşlısı 30 yaşında. Onlar da insan. Futbolcularımız moral ile oynuyor. Onlara moral vermemiz, onların yanında olmamız gerekiyor. Taraftarsak gerçek taraftarlığımız gösterelim. Bursaspor´un mağlubiyetine sevinen bir taraftarı ben taraftar kabul etmiyorum? diye konuştu.

 

Futbolculara ve teknik heyete moral veren Başkan Altepe, Bursaspor kafilesini İstanbul´a yolcu etti.

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22