www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Amed Sponsoru Linz Mobilya Oldu

Amed Sponsoru Linz Mobilya Oldu

Linz Mobilya, TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İnegölspor´un Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Amed Sportif Faaliyetler sponsorluğunu üstlendi.

Kulüp Başkanı Eşref Güç ile Mali İşler Sorumlusu Aziz Bolat, Linz Mobilya Genel Müdürü Burhan Kuzu´yu ziyaret ederek, takım formasını hediye ettiler.

 

Ziyarette konuşan Kulp Başkanı Eşref Güç, ?Destekleri için Linz Mobilya Genel Müdürü Burhan Kuzu beye teşekkür ediyorum. Ekibimizin Amed deplasman sponsorluğunu üstlendiler. Böyle değerli işadamlarımızın sayesinde İnegölspor´umuz ayakta duruyor. Bilindiği gibi İnegölspor´umuzun kalıcı gelirleri olmadığı için her daim desteğe ihtiyaç duyan bir kulüp. Burhan bey de aslen İnegöllü olmamasına rağmen, yaşadığı ve ekmek kazandığı yer olan İnegöl´ün en büyük marka değerine destek vermekten çekinmedi. Ben yönetim kurulum adına kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Takım olarak son haftalarda çok iyi oyun sergilememize rağmen bir türlü galibiyet serisi yakalayamadık. İnşallah bu şansızlığımızı Amed karşısında kıracağız? dedi.

 

İNEGÖLSPOR HAK ETTİĞİ ÜST LİGE BİR AN ÖNCE ÇIKMALI

Linz Mobilya Genel Müdürü Burhan Kuzu ise, ?Ben de sizlere ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Biz uzun yıllardır İnegöl faaliyet gösteriyoruz ve İnegöl´ün ekmeğini yiyor, suyunu içiyoruz. Ekmek kazandığımız şehrin en değerli markalarından biri olan İnegölspor´a destek vermek bizim görevimiz. İnşallah verdiğimiz destek sayesinde takımımız deplasmandan 3 puanla ayrılır. Biz her zaman sizlerin yanınızdayız. İnegöl´de yaşayan işadamları olarak İnegölspor´a sahip çıkmalıyız. İnşallah herkes üzerine düşen görevi yerine getirir. İnegölspor´umuz da hak ettiği üst lige bir an önce çıkar diye ümit ediyorum. Ben ziyaretiniz için sizlere tekrar teşekkür ediyor, başarılar diliyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71