www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BESAŞ´TAN AR-GE İŞBİRLİĞİ

BESAŞ´TAN AR-GE İŞBİRLİĞİ

BESAŞ ile Bursa Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü arasında ürün araştırma ve geliştirme politikalarında beraber hareketi amaçlayan protokol imzalandı.

 

BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan ile Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Harun Seçkin´in katılımlarıyla BESAŞ Toplantı salonunda gerçekleşen protokol imza programında konuşan BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, kaynakların en verimli kullanımını amaçladıklarını söyledi. Bektaş, ?İmzaladığımız bu ortaklık protokolü ile milli kaynakların rasyonel kullanılabilmesi ve bu yatırımlardan en yüksek faydanın sağlanabilmesi için ihtiyaç duyulan AR-GE projelerinde her iki kurumumuzun altyapısının etkin bir biçimde kullanılmasının sağlanması amaçlanmıştır? dedi.

 

AR-GE´DE ÖNEMLİ ADIM

Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Harun Seçkin ise, ?Bursa´mızın en büyük kurumsal şirketlerinden biri olan BESAŞ ile imzalanan protokolle ürün araştırma ve geliştirmeye yönelik önemli bir adım atıldı. Ayrıca işbirliğinin yanı sıra ürün geliştirme, gıda mevzuatına veri sağlama, literatüre katkıda bulunma, bölgemiz ve ülkemiz için gıda güvenliğine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz? diye konuştu.

 

GÜVENİLİR ÜRÜNLER VATANDAŞLA BULUŞTURULUYOR

BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, ?BESAŞ gıda güvenliği ve yasal şartların gereklilikleri doğrultusunda ürün niteliğini iyileştirmek ve daha sağlıklı güvenilir ürünleri vatandaşlarımıza buluşturmak amacıyla sürekli çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımızdan biri de bugün imzaladığımız bu protokoldür. İmzalanan protokol kapsamında enstitümüzün sahip olduğu yetişmiş araştırmacı personel, AR-GE deneyimi, analiz ve laboratuvar alt yapısının kullanılması ve bunların BESAŞ ile birleşmesi neticesinde yeni sağlıklı ürünler ve gıda güvenliği açısında atılımlar gerçekleşecektir? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00