www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

BÜLENT ÇETİN YUVAYA DÖNDÜ

BÜLENT ÇETİN YUVAYA DÖNDÜ

2011-2012 sezonunda Gençlergücü formasını giyerek başarılı bir performans sergileyen orta saha oyuncusu Bülent Çetin´le yeniden anlaşma sağlandı.

 

Önceki gün kulüp tesislerinde yönetim ile bir araya gelen Bülent Çetin, karşılıklı görüşmeler neticesinde anlaşmaya vardı.

5. DIŞ TRANSFER

Konu ile ilgili bir açıklamalarda bulunanTransfer Komitesi Üyesi Seyfettin Dere; ?Transfer komitesi olarak 20 gündür yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bugün Bülent kardeşimiz ile anlaşarak 5.dış transferimizi tamamladık.Bir yandan iç transfer diğer yandan dış transfer çalışmalarımız aralıksız sürüyoruz. Daha önce dış transferde kaleci Erdi Güleç,stoperCeylan,forvet Ali Kükrek,kanat oyuncusu Ömer Pal ile anlaşma sağlamıştık.Şimdi ise 5.dış transferimiz ve aynı zamanda camiamız tarafından yakından tanınan tecrübeli orta saha Bülent ile anlaşarak orta sahamızı daha da güçlendirdik. İç transferde ise daha önce anlaşma sağladığımız Narman,İlker ve Resul ile sözleşme imzaladık. İç transferde bazı oyuncularımız ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bayrama kadar transfer çalışmalarımızı tamamlayarak farklı projeler üzerinde çalışmalara devam edeceğiz.Atılan bu imzaların camiamıza ve futbolcumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum? ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29