www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

BURBAK SPONSOR OLDU

BURBAK SPONSOR OLDU

İnegöl Belediyespor voleybol takımının yeni sezondaki malzeme sponsoru BURBAK (Bursa Bakım, Onarım, Ulaşım, Toplu Taşıma İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret A.Ş.) oldu.

Yeni sezon öncesi bir yandan kadrosunu oluşturan bir yandan da sponsor anlaşmalarını yapan İnegöl Belediyespor voleybol takımı, BURBAK ile protokol imzaladı. BURBAK, turuncu lacivertlilerin yeni sezondaki sponsoru oldu.

Sponsorluk sözleşmesi bugün Belediyespor tesislerinde düzenlenen törenle imzalandı. İnegöl Belediyespor adına Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ile Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Furkan Baştürk´ün katıldığı imza töreninde, BURBAK adına Genel Müdür Kasım Şahin ile Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Sertgöz hazır bulundu.

 

HAYATIN HER ALANINDAYIZ

İmza töreni öncesi açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Belediyespor adına bir sponsorluk sözleşmesi yapmak üzere bir araya geldiklerini söyledi. İnegöl Belediyespor voleybol takımının İnegöl ve Bursa tarihinde 1´inci ligde mücadele eden ilk takım olduğuna dikkat çeken Taban, ?Bizler İnegöl Belediyesi ve aynı zamanda Belediyespor´umuz adına BURBAK yetkililerimiz çok değerli Genel Müdürümüz yardımcısıyla bir aradayız. Belediyemiz her etkinlikte yerini en iyi şekilde almaktadır. Kültür sanat anlamında, spor anlamında hayatın her aşamasında İnegöl Belediyesi insanlarımızın yanında olmaya devam ediyor. Bugün de Belediyespor ile ilgili yapmış olduğumuz etkinlikler içerisinde özel bir başlık açmak istediğimiz İnegöl Belediyespor voleybol takımımızın sponsorluğuyla ilgili bir aradayız. Bildiğiniz gibi İnegöl ve Bursa tarihinde bir ilk olarak İnegöl Belediyespor voleybol takımı 1´inci ligde şehrimizi temsil ediyor. Bununla alakalı bazı destek ve sponsorluklar oluyor. Bugün de malzeme desteği ile ilgili protokolü imzalayarak bundan sonra ki süreçte BURBAK´tan destek alacağız. Bu vesile ile ben Genel Müdürümüze ve şahsında şirketine teşekkür ediyorum? dedi.

 

?EN HAYIRLI İŞLERİN BAŞINDA SPOR GELİR?

BURBAK Genel Müdürü Kasım Şahin ise hayırlı bir iş için bir araya geldiklerini dile getirerek, ?Spor için buradayız. Bana sorarsanız en hayırlı işlerin başında spor gelir. İnegöl´de sanayide parladığı gibi sporda da çok iyi yerlere geldi. Buna katkı koyan başta Belediye Başkanımız, ekibi ve Belediyespor yöneticileri, sporcu kardeşlerimiz olmak üzere herkese tebriklerimi sunuyorum? diye konuştu.

 

BELEDİYESPOR ÖVÜNÇ KAYNAĞI OLDU

Büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak spora çok büyük önem verildiğini de kaydeden Şahin, ?Hamdolsun bunun meyvelerini de topluyoruz. Örneğin İnegöl Belediyespor´un voleybol takımının 1´inci ligde olması bizim için övünç kaynağı oldu. Biz de Büyükşehir´in bir şirketi olan BURBAK olarak bu başarıya omuz vermek için buradayız. İnşallah bu bir başlangıç olur. Bundan sonra daha güçlü bir şekilde desteklerimizi sürdüreceğiz. Protokolümüz hayırlara vesile olsun? ifadelerinde bulundu.

 

?AVRUPA´YI İSTİYORUZ?

İnegöl Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Furkan Baştürk ise, 1´inci ligdeki mücadelelerinin 4´üncü yılına başlayacaklarını belirterek; ?Geçen yıl ilk 8´e kalarak Play-Off oynamıştık ve Avrupa kupalarını kaçırmıştık. Bu yıl da yine iyi bir sezon geçirip Avrupa kupaları şansımızı devam ettirmek istiyoruz. Takımımızı oluşturduk. Takımımızın oluşturulmasında emek ve katkıları olan kurum ve kuruluşlarımız var. Bunlardan biri de BURBAK. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz? açıklamalarında bulundu.

 

Konuşmaların ardından sponsorluk sözleşmeleri imzalandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87