www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Cerrah´ta hummalı çalışma

Cerrah´ta hummalı çalışma

İnegöl Belediyesi, Cerrah meydan düzenlemesinin yapıldığı alanda asfalt çalışmalarına başladı.

ZAMAN KAYBETMEDEN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

Başkan Yardımcıları Adil Kansu ile Eşref Yiğit´in de katıldığı inceleme sırasında konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, ?Belediyecilikte çalışma kavramı içerisinde mesai mefhumunu kaldırıp bir kenara koyuyorsunuz. Gecenizi gündüzünüze, gündüzünüzü de gecenize katıyorsunuz. Tabi bizler de malumunuz çok kısa bir zaman önce 8 Kasım Çarşamba günü Belediye Meclis Üyelerimizin de teveccühü ile Belediye Başkanlığı görevini devraldık. Beraberinde hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Öncelikle ekiplerimizi toplayıp bir araya getirdik. Onlara hedeflerimizi, beklentilerimizi, onlardan olan talep ve isteklerimizi arkadaşlarımıza aktardık. Tabi ki devlette devamlılık esastır. Bizler de zaman kaybetmeden çalışmaya başladık? dedi.

1200 TON ASFALT UYGULANDI

Asfalt uygulaması hakkında da bilgiler veren Taban, ?Şuanda Cerrah Mahallemizdeyiz. Başkan Yardımcılarımız, muhtarımız, daire müdürlerimizle beraber burada devam eden çalışmaları yerinde bir görelim istedik. Bildiğiniz gibi burada başlattığımız bir meydan projemiz vardı. Bu projede epey bir mesafe aldık ve şimdi de etrafındaki yolların düzenlemelerini sürdürüyoruz. Burada yapılan çalışmada 750 ton PMT, 1200 ton da asfalt uyguluyoruz. Yaklaşık olarak 210 bin TL gibi de bir maliyeti var bu asfalt çalışmalarının? diye konuştu.

HİZMETLERİ ARTTIRARAK DEVAM EDECEĞİZ

?İnsanımız en güzel hizmeti hak ediyor? sözleriyle konuşmasını sürdüren Taban, ?Bunları yaparken de İnegöl Belediyesi´nin gücünü kullanmaya çalışıyorsunuz, yeri geliyor Büyükşehir´in gücünü kullanmaya çalışıyorsunuz ve beraberinde merkezi hükümetten gelen kaynakları da bunlara katıp icraatlar oluşturmaya, katma değer oluşturmaya çalışıyorsunuz. İnşallah biz yapmış olduğumuz hizmetleri arttırarak devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerine kulak vereceğiz, onların hissiyat ve düşüncelerini dinleyeceğiz. İnşallah 2019´un Mart´ına kadar olan süreçte eksiklerimizi bir bir tamamlamış olacağız. Beraberinde vatandaşlarımızın diğer istek ve taleplerine de cevap vererek orada yapabileceğimiz her ne varsa yapacağız. Ben burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? açıklamalarında bulundu.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71