www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Cevabı Ağır Olur?

?Cevabı Ağır Olur?

Ülkü Ocakları İnegöl İlçe Başkanı Uğur Sabri Çağlar sosyal medya üzerinden teşkilat mensuplarına karşı yapılan kışkırtıcısı yorumlara yönelik olarak; ?Biz ülkücü hareket mensupları olarak kişilerin siyasi görüşlerine saygı duymaktayız. Ancak; bizim de siy

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları İnegöl İlçe Başkanı Uğur Sabri Çağlar, ?Eğitim ve Kültür Vakfı olarak görev yaptığımız ve uğrunda ölmeyi hiç çekinmeden göze alabileceğimiz Türk-İslam davasında bizler birer nefer, birer gönüllü olarak sorumluluklarımızın farkında olarak yolumuza devam ederken; milletimizi ve bayrağımızı aziz bilip karşılıksız sevmenin gururu ve onurunu yaşarken gündemde olan toplumun tümünü ilgilendiren meselelerde yakinen ilgilenmekteyiz. Ülkülerimiz ve hedeflerimiz arasında derin bir öneme sahip genç kardeşlerimizin anne ve babalarına karşı sorumlulukları,sevdaları, giyinmeleri, temizlik anlayışları, ailelerinin kardeşlerinin değerleri, abdestleri, namazları, hayvanlara ve çevreye karşı sorumlulukları hatta trafik kurallarına uyma bilinçleri gibi konularda birebir ilgilenerek veya toplu seminerler vererek topluma yararlı birer birey, iyi bir insan, görevlerini yerine getiren Müslüman Türk genci vasıflarının farkındalığını oluşturmak suretiyle bilgilendirme çabamızın yanı sıra alkol, uyuşturucu, kumar ve zina gibi gençleri tuzağa düşürecek Gençliklerini ve yanısıra ailelerini ateşe atacak çirkinliklerden sakınmaları konularında uyarmaktayız.Bu alışkanlıkları olan kişilerde dışlamadan,seçmeden,ayırmadansevebilen ve bu kişileri buralardan nasıl kurtaracağımız yönünde hareketle gerek aileleri gerekse öğretmenleri ile iletişime geçerek Türk-İslam aile yapısına zarar gelirse düzen bozulur, düzen bozulursa insan bozulur, insan bozulursa değerler ve vatan bozulur düşüncesiyle hareket etmekteyiz. Bir mıh bir nalı, bir nal bir atı,bir at bir komutanı, bir komutan vatani kurtarır anlayışı gereği bizim gençlerimizin sokaklarda boş zaman geçirmesi bile zorumuza gider ülkücülüğümüzle çatışırız? dedi.

 

TÜRK MİLLETİ ASİL BİR BEYDİR, BEYLERİN AĞASI PAŞASI OLMAZ

?Vatanımızın her koşul ve şartlarında zora ve çileye talip olan vatan ve millet delileri olabiliriz? diyen Çağlar, ?Prensibimiz; insanı yaşat ki devlet yaşasın, anlayışımız; Türk milleti asil bir beydir, beylerin ağası paşası olmaz, kararlılığımız; zoru başarırız, imkânsız biraz zaman alır, sloganımız; biz bu ülkeyi karşılıksız seviyoruz, varoluş amacımız; kanımız aksa da zafer İslam´ın, haykırışımız; varlığımız Türk varlığına armağan olsun.Son nefesimize kadar ocağımızda ve gönüllerimizde alev alev yanmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle görevimize devam ederken, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım ve yorumlar da teşkilat mensuplarımıza karşı zaman zaman belli çevrelerden kışkırtıcı yorumlar yapılmaktadır. Biz ülkücü hareket mensupları olarak kişilerin siyasi görüşlerine saygı duymaktayız. Ancak; bizim de siyasi görüş ve düşüncelerimize gerekli saygının gösterilmesini, gösterilmediği takdirde en ağır şekilde cevabının olacağının peşinen bilinmesini isteriz? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29