www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Cinayetin keşfi yapılacak

Cinayetin keşfi yapılacak

15 Ağustos 2016 tarihinde İnegöl-Alanyurt yolu üzerinde sabaha karşı işlenen cinayetin sanığı yeniden hâkim karşısına çıkarıldı. İtirazlar üzerine Mahkeme heyeti, olay yerinde keşif kararı verdi.

Tutuklu cinayet sanığı Murat K., İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde yeniden hakim karşısına çıkarıldı.  İlk duruşmada tutuklu sanık Murat K., savunmasında, ?Olay gecesi Beytullah, beraberinde Halil Ş., ile ikinci kez işyerimize geldiler. Geldiğinde Beytullah ile konuşurken, biraz tartıştık. Aramızda daha önceden anlaşmazlık olduğundan üzerinde silah olacağını düşündüm. O sırada tartışma ilerleyince Beytullah´ı dışarıya doğru çıkarttılar. Beytullah, elindeki silahı kurduğunu gördüm. Bana tabancayı doğrultu ama tabanca ateş almadı. Benim elimde ve yeğenimin elinde silah vardı. Yeğenim beni ve kendisini korumak için ateş etti. Beytullah´ın vurulduğunu gördüm. Beytullah o sırada yeniden silahına mermi sürme hareketi yapınca, ben havaya doğru iki el ateş ettim. Yeğenimin çocuğu olduğundan olayı ağabeyim Hamdi´nin olayı üstlenmesini istedim.? demişti. Sanık son mahkemede de cinayeti işlemediğini, suçlamayı kabul etmediğini söyledi.

Mahkeme heyeti sanıkların avukatlarınca yapılan itirazlar sonucunda mahkeme heyeti, cinayet için keşif kararı aldı. 27 Aralık 2018 tarihinde cinayetin işlendiği işyerinde keşif yapılacak.

OLAYIN AYRINTILARI

Cinayet, 15 Ağustos 2016 tarihinde saat 05.00 sıralarında İnegöl-Alanyurt yolu üzerinde bulunan bir restoran önünde meydana geldi. Beytullah Suna, restoran önünde kimliği henüz belirlenmeyen kişilerle tartıştı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce, şahıslardan biri silahıyla ateş etmeye başladı. Silahı gören Suna, kaçmaya çalışırken arkasından vücuduna isabet eden 2 kurşun yarasıyla yaklaşık 50 metre koştuktan sonra yere yığıldı. Suna, hayatını kaybetmişti.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25