DIŞ TRANSFERDE İLK İMZA

DIŞ TRANSFERDE İLK İMZA

2. ligin yeni takımı İnegölspor, dış transferde Tepecikspor’da forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Deniz Durmuş ile 2 yıllığına anlaştı. İç transferde ise 12. İmzayı Fatih Gültekin attı. İmza töreninde konuşan İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan

Bu sezon mücadele edeceği 2. ligde kalıcı olmak isteyen İnegölspor, yeni sezonun ilk dış transferini yaptı. İç transfer çalışmaları kapsamında 11 oyuncu ile yeniden anlaşan İnegölspor, geçtiğimiz sezon 2. lig takımlarından Tepecikspor’da forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadrosuna kattı.

 

Önceki gün kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, İç transfer çalışmaları kapsamında bazı görüşmeler yaptıklarını ve bu görüşmeler neticesinde 11 oyuncu ile yeniden anlaştıklarını hatırlattı.

 

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK

Transfer komitesinin yapmış olduğu dış transfer çalışmaları kapsamında bir oyuncu ile anlaştıklarını kaydeden Başkan Korkmaz, “Dış transferin ilk imzasını Deniz Durmuş’a attırdık. Kendisi ile 2 yıllığına anlaştık. Orta saha oynayan Deniz Durmuş geçen yıl 2. ligde mücadele eden Tepecikspor’da oynadı. Bank Asya liginde 11 kez, 2. Ligde 171 defa ve Türkiye kupasında 4 kez forma giyen Deniz Durmuş bizim gücümüze güç katacak. İnşallah İnegölspor ve kendisi hakkında bu anlaşma hayırlı olur.” dedi.

 

6 TRANSFER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Dış transfer çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Başkan korkmaz, “Transferde belirlediğimiz isimler var. Transfer komitesinin hazırladığı liste var. Bu isimleri hocamızla da paylaştık. 5-6 tane transfer yapmayı düşünüyoruz. Geçen yıl ki iskelet kadroyu büyük oranda muhafaza ettik. Dış transferde 5-6 sporcuyu İnegölspor’a kazandırıp iyi bir takım oluşturmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

YOLLARIN AYRILACAĞI OYUNCULAR VAR

İç transfer çalışmalar kapsamında farklı isimler ile yolların ayrılacağını belirten Başkan Korkmaz, İç transferde Alişan Ural ile anlaşamamıştık. Hocamızın gelecek sezonda çalışmayı düşünmediği birkaç isim var. Bu arkadaşlarla da yollarımızı ayıracağız.” dedi.

 

İNEGÖL SPOR ŞEHRİ

İnegölspor’a transfer olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Deniz Durmuş ise İnegöl’ün spor şehri olduğunu biliyorum. İnegölspor’un hedeflerinin farkındayım. Bu hedefler doğrultusunda elimden geleni yapacağım. Kurulacak olan iyi bir ekiple sezon sonunda mutlu olan taraf inşallah biz oluruz. Başarılı bir sezon geçmesini temenni ediyorum.” diye konuştu.  

 

Öte yandan iç transferde 11 oyuncusu ile yeniden anlaşan bordo beyazlı ekip,  son olarak Fatih Gültekin ile de anlaşmaya vardı. 1 yıl sözleşmesi bulunan Gültekin’nin sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22