www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

EKİCİ ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

EKİCİ ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya,?Esere Saygılı, Korsana Karşıyız? Ulusal Slogan ve Logo Yarışması´nda Türkiye birincisi olan İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi İrem Ekici´yi makamında ağırlayarak altınla ödüllendirdi

 

Okul Müdürü Abdurrahim Mercan ve danışman öğretmen Metin Kürümoğlu´nun da hazır bulunduğu ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya başarılı öğrenciyi altın ile ödüllendirdi.

 

BAŞARILARINI ÖNEMSİYORUZ

Ziyarette açıklamalarda bulunan Sarıkaya; ?Öğrencimizin başarısı bizi çok mutlu etti. Kendisini, öğretmenini ve okul idarecilerini tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin özellikle ülke çapında elde ettikleri başarıları önemsiyor, teşvik ediyoruz. Kültür sanat alanında yeteneği olan öğrencilerin özellikle okumaya ağırlık vermeleri gerekiyor. Kitap okuma, kelime kavrama, kültür sanat alanında katedecekleri yolda kendilerine büyük katkıda bulunacaktır. Ben bu güzel başarı ve emeklerinden ötürü, başta okul müdürü Abdurrahim Mercan´a ve edebiyat öğretmeni Metin Kürümoğlu´na, okulunuz öğretmenlerine teşekkür eder, öğrencimizin başarısının devamını dilerim? dedi.

 

10 10 YILDA 60 DERECE

Müdür Abdurrahim Mercan ise, ?Okul olarak sağlık, spor, kültür, sanat alanında yapılan etkinliklere imkânlarımız ölçüsünde katılmaktayız. Son on yılda spor alanında 10´u kültürel yarışmalarda 60 ayrı derece aldık. 3 defa ülke finallerinde ilimizi temsil ettik. Bu yıl ise başarımızı bir kademe daha artırıp Türkiye birincisi olduk. Bundan dolayı çok mutluyuz. Bu başarıda emeği geçen edebiyat öğretmenimiz Metin Kürümoğlu´na İlçe Milli Eğitim Müdürüm Fatih Bilican´a teşekkür eder, öğrencimin başarısının devamını dilerim. Ayrıca bizleri makamınızda kabul eden İl Milli Eğitim Müdürüme de teşekkür ederim? şeklinde konuştu.

 

ÇOK MUTLUYUM

Türkiye logo birincisi olan İrem Ekici ise; ?Resim alanında yeteneğim var. Bu yeteneğimi değerlendirebilmem de öğretmenlerimin ve danışman öğretmenim Metin Kürümoğlu´nun önemli katkısı var. Okul müdürümün her zaman desteğini ve teşvikini gördüm. Çok mutluyum. Bizi kabul ettiği için İl Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ederim? ifadelerini kullandı.

 

ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ziyaret sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya´nın İrem Ekici´yi cumhuriyet altını, kitap ve kalemle ödüllendirdi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

:12.0pt;mso-bidi-font-size:11.0pt;font-family: "Arial","sans-serif"´>Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25