www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

GALİBİYETE SEVİNEMEDİLER

GALİBİYETE SEVİNEMEDİLER

2. Amatör Küme 9. Grup´ta Şekerspor 4-1´lik galibiyete yenen İsaörenspor´da, ayağı kırılan Miraç Yaman´ın üzüntüsü yaşanıyor.

Müsabakanın ardından değerlendirmelerde bulunan İsaörenspor Teknik Direktörü Cemal Yılmaz, ?Rakip takımı da tebrik ediyorum.  Oyunu çirkinleştirmeden güzel bir oyun oynadılar.  Bugün oyuncularımın gerçekten hem bireysel, hem de takım olarak iyi konsantre olduklarını gördüm. Futbolcu sahada konsantre olduğu zaman meyvesini fazlasıyla alıyor. Güzel goller oldu.Bugün hem oyuncularım oynadıkları oyundan zevk aldılar, hem de maça gelen seyircilerin zevk aldığını düşünüyorum. Yani genel olarak üstün oynadığımız bir maçtı.Topa sahip olduğumuz bir maçtı. Futbolun doğrularını yapmaya çalıştılar.Gerçekten bugün sahada güzel bir futbol vardı.Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum? dedi.

SEZONU KAPATTI

Orta sahanın en önemli oyuncularından olan Miraç Yaman´ın ayağının kırılmasından dolayı çok üzgün olduklarını söyleyen Yılmaz, ?Oyuncumuza büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Bu sezonu kapattı, önümüzdeki sezona iyileşip en iyi şekilde sahalara döneceğine inanıyorum? şeklinde konuştu.

DESTEK BEKLİYORUZ

Cemal Yılmaz,hafta sonu oynayacakları Cerrahspor maçına İnegöllü futbol severleri davet ederek, ?Cerrahspor maçına kazanmak için çıkacağız. Antrenmanlarımıza aynı disiplenle devam ediyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9792,6%0,78
  • DOLAR

    32,56% 0,23
  • EURO

    34,98% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2447,59% 0,48
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00