www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

GAZİOSMANPAŞA BURSA ŞAMPİYONU OLDU

GAZİOSMANPAŞA BURSA ŞAMPİYONU OLDU

İnegöl Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu, il genelinde düzenlenen voleybol şampiyonasında Bursa birincisi oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası Voleybol Yıldızlar İl Birinciliği final müsabakaları sona erdi. Yıldız Erkekler kategorisinde 10 okuldan 120 sporcunun mücadele ettiği organizasyonun final müsabakaları Çekirge Spor Salonunda gerçekleştirildi.

 

Erkekler kategorisinde ise İnegöl Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu birinci, İnegöl Kocatepe Ortaokulu ikinci, Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu üçüncü ve Koç Ortaokulu da dördüncü oldu. Veliler ve öğretmenlerin ilgi gösterdiği final müsabakaları sonunda başarılı sporculara kupa ve madalyaları verildi.

 

İnegöl Gaziosmanpaşa İmam Hatip Orta Okulu, A Grubunda İnegöl Kocatepe O.O., Yenişehir Müesser İ. Sünnetçioğlu O.O. ile mücadele etti. A grubunu yenilgisiz lider tamamlayan İnegöl Gaziosmanpaşa İmam Hatip Orta Okulu Bursa Grubunda, Osmangazi Şehit Doğan Sevinç O.O., Nilüfer Koç O.O. ile maçlar yaptı ve yenilgisiz finale kaldı. Finalde İnegöl Kocatepe O.O. ile yeniden eşleşen İnegöl Gaziosmanpaşa İmam Hatip Orta Okulu müsabakayı 3-1 kazandı. Adını Bursa İli şampiyonu olarak tescillemiş oldu. GOP Türkiye yarı finaline gitmeyi hak kazanmıştır. 4-7 tarihlerinde düzenlenecek Türkiye yarı finali Gaziantep, Afyon ve Samsun illerinde düzenlenecek.

 

İnegöl Gaziosmanpaşa İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Burhanettin Özdemir yaptığı açıklamada ?İnegöl Belediyesi bizlere araç desteğinde bulunduğu için, Belediyespor antrenörlerine bizlere verdikleri her türlü destek için ayrıca teşekkür ediyorum. Verilen bu önemli destekler sonrasında zorlu müsabakaların ardından il şampiyonu olduk. Bundan sonraki hedefimiz Türkiye şampiyonasında İnegöl´ü en iyi şekilde temsil etmek. Hazırlıklarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Ümit ediyorum ki bu önemli şampiyonadan da başarıyla ayrılırız. Şampiyonada bizleri başarı ile temsil eden sporcularımıza, beden eğitimi öğretmenlerimize ve öğrenci velilerimize ayrıca teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87