www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

GAZİPAŞA´YI HAKEM DOĞRADI

GAZİPAŞA´YI HAKEM DOĞRADI

Şampiyonluk iddiası ile Türkiye Şampiyonası´nda boy gösteren Gazipaşa Ortaokulu, hakemin hatalı yönetimi sonucu turnuvayı 3. bitirdi. Gazipaşa Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Nafi Bilaloğlu, yaşanan duruma kayıtsız kalmayarak hakemi sert bir dill

25-29 Mayıs tarihleri arasında Kütahya´da gerçekleştirilen Türkiye Okullararası Futbol Finallerine katılmaya hak kazanan Gazipaşa Ortaokulu, son 4 takım arasına kalma başarısı göstermişti. Yarı final maçında hakem kurbanı olan temsilcimiz, turnuvayı 3. sırada tamamladı.

BİLALOĞLU ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Turnuvanın ardından sosyal medya hesabı üzerinden hakeme ateş püsküren Gazipaşa Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Nafi Bilaloğlu, ?Gazipaşa Orta Okulu Yıldızlar Futbol Takımı Kütahya Tavşanlı´da düzenlenen kendin oyna, kendin mücadele et, önemsemeyen, değer görmeyen, rezil organizasyonda Türkiye Şampiyonası´nda üçüncü oldu. Emek hırsızı bir adam dört yıllık alın teri ve çalışmanın ürününü verdiği yanlış kararla çaldı. 17 yürekli genç delikanlı sizlerle gurur duydum, şampiyonluk sizin hakkınız.  Desteklerinden dolayı Sayın Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´a, hep yanımızda olan Okul Müdürümüz Ahmet Yakışıklı ve idarecilerimize, İnegölspor altyapı sorumlusu İrfan Kaptan ve Suat Güneş´e, çok değerli kardeşim Celalettin Barut´a, maddi manevi destek veren kurum ve şahıslara, beden eğitimi öğretmenleri meslektaşlarım Özgür Güldem Çoşar ve Sinan Sarmaş´a teşekkürler.Sporcularımızın ailelerine ayrıca teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25