www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Gel de gülme start alıyor

Gel de gülme start alıyor

Ada tiyatro Atölyesi oyuncuları 29 Şubat Cumartesi günü ‘Gel de Gülme’ isimli tiyatro gösterisi ile sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Günümüz insanının en çok ihtiyacı olan Enerji, gülümsemeyle yayılıyor. Hikâyeleri güzel yapan doğallık ve samimiyettir. Merkezine doğallığı alıp samimiyetle oynayan tiyatro oyuncuları ile bir araya gelen, Ada tiyatro Atölye oyuncuları 29 Şubat Cumartesi günü, ilk oyunları ‘Gel de Gülme’ isimli tiyatro gösterisi ile sanatseverler ile buluşuyor. Oyunculuk ve yazarlık gayreti olan tiyatro oyuncuları kendi hikayelerini seyirci ile paylaşacaklar.

29 Şubat Cumartesi günü, saat 20.30’da  ‘Gel de Gülme’  oyuncuları ile İnegöl Kent Müzesi Salonunda seyircinin karşısına çıkıyor. Oyunculuk ve yazarlık yapan ekip üyelerinin bir araya gelerek ortaya koydukları hikayeler, seyircinin 2 saat boyunca keyifli vakit geçirmesini sağlayacak.

8 Ay önce farklı meslek guruplarından olup birleşen tiyatro ekibi, ilk günden beri samimi bir enerji ile çaba göstererek, ellerinden geleni yaptılar. İyi bir ekip olma gayreti içerisinde olan tiyatro ekibi, ortak bir ruhla sahneye çıkmak ve izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29