www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Gençlergücüspor Ömer Koç İle Anlaştı

Gençlergücüspor Ömer Koç İle Anlaştı

Gençlergücüspor basketbol takımı, geçtiğimiz sezon Çarşıspor forması giyen tecrübeli forvet 1982 doğumlu savunması ve dış şutları ile öne çıkan Ömer Koç ile anlaştı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Ayhan Güney şunları söyledi; "Takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız oyuncularla görüşüyoruz. İlk transferimiz Ömer Koç´un takıma ağabeylik yapacağına inanıyoruz. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum " dedi.

Ömer Koç ise; " Basketbolla İnegöl Lisesinde tanıştım, daha sonra Çarşıspor´da oynadım. Eskişehir Anadolu Üniversitesi basketbol takımında forma giydim. Daha sonra İnegöl´e döndüm yeniden Çarşıspor forması giydim. Bu sezon Gençlergücüspor´un başarısı için forma giyeceğim. Burada bulunmaktaki amacım Gençlere ağabeylik yapmak ve yakında kurulacak olan altyapıda gençlere yol göstermektir. Beni tercih ettikleri için yöneticilere ve teknik heyetimize çok teşekkür ederim. Onları mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım"ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 

 

 

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29