www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Göçmen´in süresi uzatıldı

Göçmen´in süresi uzatıldı

Sağlık Bakanlığı Çekirdek Kadro Yönetim Sistemi Atamaları kapsamında 3 yıldan beri görev yapan İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hayrettin Göçmen´in görev süresi uzatıldı.

2014 yılı Aralık ayında Halil Karahan´ın Bursa Devlet Hastanesine atanmasının ardından İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen Dr. Hayrettin Göçmen ve yönetimi 3 yıldan beri görevini sürdürüyordu.

Önceki gece yapılan değerlendirmeler sonucunda Sağlık Bakanlığı Çekirdek Kadro Yönetim Sistemi Atamaları kapsamında Göçmen hakkında devam kararı alındı. Hastanede devam kararı alınan Göçmen´in yönetimi de değişmedi. Başhekim Yardımcısı Metin Özcan, İdari ve Mali İşler Müdürü Erkal Altay, Müdür Yardımcıları Erhan Çoban ve Meftune Coşkunarslan, sağlı Hizmetleri Müdürü Filiz Dinçer görevine devam ediyor.

DİŞ HASTANESİ DE DEVAM

Aynı karar kapsamında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde de yönetim değişmedi.  Yıllardan bu yana görev yapan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Tahsin Hasanoğlu hakkında da devam kararı verildi. Hasanoğlu´nun Yardımcısı Murat Çelik de görevine devam ediyor.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71