www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

GÖKHAN YAZICI DOĞANSPOR´DA

GÖKHAN YAZICI DOĞANSPOR´DA

Süper Amatör Lig temsilcimiz Doğanspor, geçen sene Yenicespor´da forma giyen Ali Baba lakaplı forvet oyuncusu Gökhan Yazıcı´yı renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunanYönetim Kurulu Üyesi Gökhan Emre,?Ali Baba kendini ispat etmiş ve yetenekli bir futbolcu. Süper Amatör Küme´de başarı ile mücadele edecek iyi bir kadro kurduk ve kendi tesislerimizde sezon öncesi antrenmanlara başladık. İnşallah hedefimize ulaşacağız? dedi.

HEDEFLERİ OLAN BİR KULÜP

Gökhan Yazıcı ise; ?Birçok kulüpten teklif aldım, hepsine çok teşekkür ederim ama hocayla kurduğum diyaloglar ve bana güvenlerden ötürü Doğanspor´u tercih ettim. Hedefleri olan bir kulübe geldiğimin farkındayım ve elimden gelenin en iyisini yaparak takımıma faydalı olacağım? şeklinde konuştu.

GÖKHAN YAZICI KİMDİR?

10 numara ve forvet arkası oynayan Gökhan Yazıcı, futbola 1999 yılında Kurtuluşspor´da başladı. Daha sonra İnegölspor´a transfer olarak profesyonelliğe geçiş yapan Yazıcı,İnegölspor´da 2 sezon forma giydikten sonra Azerbaycan Süper Lig ekibi Karvan Yevlax´a transfer oldu. Sırasıyla İnegölspor, Eskişehirspor, Küçükçekmecespor, Erzurumspor, Alibeyköyspor formalarını giydikten sonra amatöre dönüş yapan Yazıcı, Gençlergücüspor, Yenişehir Belediyespor, Kurtuluşspor ve son olarak da geçtiğimiz sezon Yenicespor´da forma giydi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00