www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Güvenspor Play-Off Yolunda

Güvenspor Play-Off Yolunda

Karadeniz Güvenspor U-19 futbol takımı,Sanayi Sahası´nda karşılaştığı Ilgarspor´u 2-0 yenerek Play-Off umutlarını son haftaya bıraktı.

Karadeniz Güvenspor hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Görükle İpekspor maçında puanla ayrılırsa, gruptaki diğer maç sonuçlarına bakılmaksızın 3. olarak Play-Off maçı oynamaya hak kazanacak.

Müsabakayı değerlendiren Karadeniz Güvenspor yönetim kurulu üyesi Bekir Ergün, ?Bu sezon oluşturduğumuz yeni yönetim kurulu olarak, birlik beraberlik içinde çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Karadeniz Güvenspor olarak A takımımıza ve altyapı takımlarımıza önem veriyoruz. Altyapıya verdiğimiz önemin meyvelerini hemen almaya başladık. Altyapı Antrenörümüz Murat Ulu hocamızın gayretleri ve mücadelesi ile Karadeniz Güvenspor altyapıdaki futbol takımlarının başarısı ile gündeme gelecektir. Öncelikli amacımız İnegölspor´umuza futbolcu kazandırmak. Daha sonrada Türk futboluna karakterli ve kaliteli sporcular yetiştirmek için çaba sarf edeceğiz? dedi.

Ergün, ?U19 futbol takımımız Perşembe günü saat 16.30´da Görükle sahasında Görükleİpekspor ile çok önemli bir maça çıkacak. Taraftarlarımızı bu önemli maçta bizleri desteklemeyedavet ediyorum? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25