www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Güzel Günler Yakın?

?Güzel Günler Yakın?

İnegöl Terziler Odası Başkanı Selim Malçok, 15 Temmuz´da yaşanan hain kalkışmanın pazarda ve çarşıda durgunluğa sebep olduğunu belirterek, ?Önemli olan memleketin bekası, istikrarda gitmesiydi. Ülkemiz ve İnegöl´ümüz için güzel günler yakındır? dedi.

İnegöl Terziler Odası Başkanı Selim Malçok, 15 Temmuz´da yaşanan darbe kalkışması ile İnegöl pazarlarında ve çarşısındaki son durumu değerlendirdi.

 PAZAR VE ÇARŞI DURGUN

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Terziler Odası Başkanı Selim Malçok, ?15 Temmuz tarihinde ülkemiz kötü bir olayla karşılaştı. Darbe konusu Türk halkını ve pazarı etkileyecek diye çok korktuk ama Allah´ın izni ile bu darbeyi ve paralel yapıyı iyi şekilde atlattık. Ülkemizin başındaki idarecilerimiz bu kaosun aşılmasını sağladılar.Türkiye´nin gelecek yıllarda daha iyi yerlere gelebilmesi için şuanda 40 bine yakın memurun temizlendiği söyleniyor. İnşallah ülkemiz daha iyi yerlere gelir. Bu şekilde küçük esnafımız da orta ölçekli işletmecilerimiz de bu işten daha faydalı çıkacaklardır. Şuanda gördüğümüz kadarıyla darbe pazarı etkiledi. İnsanlar, Cumhurbaşkanımızın sözüyle meydanlara çıkıyorlar, herkes nöbet tutuyor. Nöbet tutarken ufak esnafın yanına, pazara pek alışverişe gelmiyor. Aynı şekilde çarşıda da bir durgunluk söz konusu. Yaşanan olaylar çarşıyı da etkiledi. Çarşı bölümündeki alışverişlerin çoğu gurbetçi vatandaşlarımız tarafından yapılıyor. Bize gelmeleri önemli değil, önemli olan memleketin bekası, istikrarda gitmesiydi. Bu konuda yakınmıyoruz. İnşallah ülkemiz ve İnegöl´ümüz için güzel günler yakındır.?

 PAZAR 3-5 AY GEÇ OLSA DA OLUR

?Pazar yeri ile alakalı Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Belediye Başkanımız Alinur Aktaş pazaryerinde bir basın açıklaması yaptılar. Pazarın Ağustos sonuna yetişeceğini beyan ettiler. Ağustos´un sonu değil 3-5 ay geç olsa da olur. Önemli olan memleketimizin huzuru, düzeni ve paralel yapıdan temizlenmesidir. Kışa kadar pazarımız hazır olsa yeter. Bu bizim için çok iyi olur. İnşallah pazarlarımız yıkılmaz, doğal afetlerle karşılaşmayız. İnşallah pazarın yapımı esnasında kullanılan malzemeler iyi denetlenir ve pazar ondan sonra devralınır. İlçemizde bir daha böyle doğal afetlerin yaşanmamasını diliyorum. Darbelerden uzak günlerde İnegöl ve Türkiye´nin iyi noktalara gelmesini istiyoruz? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19