HAK ETMİYORUZ

HAK ETMİYORUZ

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, ?Bulunduğumuz yerden çıkmak istiyoruz. Çıkmamız gerekiyor. Bu durumu ne bu şehir, ne bu yönetim hak etmiyor? dedi.

 

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve Teknik Direktörü Taşkın Güngör, İnegölspor´un Bucaspor´a 2-1 mağlup olduğu müsabakanın ardından maçsonu değerlendirmelerinde bulundular.

 

MAÇ BUCA´NIN HAKKIYDI

İyi oynamadıklarını belirterek konuşmasına başlayan Başkan Güç, ?Maç Bucaspor´un hakkıydı. Hakkıydı demekle olmuyor, biz bir şeyler yapamıyoruz. Bir türlü anlayamıyorum, bir yerde bir şanssızlık var ama olmuyor. Gol atmaya gidiyorsun, atamıyorsun, arkasından gol yiyorsun. Biz atsak belki de tam tersi olacak, galip olacağız.Bucaspor´utebrik ediyorum. Play-Off´agirmek bile bizim için büyük başarı olur, fakat daha çok maç var. İlk yarının bitmesine 5 maç var. Bu maçlardan puan çıkarmak lazım? dedi.

 

ATAMIYORSAN YERSİN

Oyunun geneline bakıldığı zaman bazen kesik kesik oynadıkları dönemler olduğunu aktaran Teknik Direktör Taşkın Güngör, ?4. dakikada mağlup başlamak kolay bir iş değil. Bazen oyunu uzun vadede düşünüyorsun, planlama yapıyorsun. Bütün hepsi bozuluyor. İkinci yarı müthiş bir tempoyla 90´ı beklemeyecek kadar baskı kurduğumuz bir oyun. İnanılmaz pozisyonlar var ama baktığınız zaman sonuca kaybediyorsun. Atamıyorsan yiyorsun, futbol böyle bir oyun. Bazen top çarpar girer, şu olur, bu olur. Karşılığını almak istiyorsan bulduğun pozisyonları değerlendireceksin. Belki hiçbir maçta girmediğimiz pozisyonlara girdik. Atamıyorsun, saçma sapan bir golle mağlup bitiriyorsun? şeklinde konuştu.

 

GOL ATMAK FEDAKÂRLIK İSTER

?Sporcuların ikinci yarıdaki mücadelesine bir şey diyemiyorum?  diyerek sözlerine devam eden Güngör, ?Özellikle ikinci yarı çok daha etkili olduk. Demek ki kapasitemiz bu kadar. Gol atmak fedakârlık istiyor. Son pasları veremediğim çok kritik pozisyonlar var. O pasları versek, daha farklı bir sonuç ortaya çıkacak. Daha çok çalışıp üzerine katarak gideceğiz. Uzatmalarda yediğimiz golü çıkartma şansımız da yok. Gol öncesi hakemin faulü neden vermediğini eleştirmek istemiyorum, fakat o top gitti gol oldu. Önümüzde 5 maç var, alabileceğimiz azami sonuçları almak istiyoruz. Bulunduğumuz yerden çıkmak istiyoruz. Çıkmamız gerekiyor. Bu durumu ne bu şehir, ne bu yönetim hak ediyor? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07