www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HASAN ESEN GÜVEN TAZELEDİ

HASAN ESEN GÜVEN TAZELEDİ

Geçtiğimiz sezon 2. Amatör Küme 9. Grup´ta şampiyon olarak 1. Amatör Küme´ye yükselen Akhisarspor, Olağanüstü Kongreye gitti. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Hasan Esen güven tazeledi.

Kulüp yetkilileri; normal şartlarda Kasım ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurulun 1. Küme maç takvimine uymadığı ve maçların devam etmesi esnasında kongre yapılmasının sakınca oluşturabileceğinden dolayı Olağanüstü Kongre kararı aldıklarını ifade ettiler.

Geçtiğimiz akşam kulüp tesislerinde düzenlenen Olağanüstü Genel Kurul´da tek liste ile girilen seçimde yıldır başkanlık görevi yapan Hasan Esen ve yönetimi, genel kurul üyelerinden güvenoyu alarak tekrar göreve getirildi.

YÜKÜMÜZ AĞIR

Kongre esnasında açıklamalarda bulunan Başkan Hasan Esen, ?Öncelikle genel kurulumuza bizi tekrar bu görevle onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum. Bu sezon sırtımızdaki yük daha da ağır olacak. Çünkü yeni çıktığımız 1. Amatör Küme´de kalıcı olmamız gerekiyor. Bu çerçevede çalışmalarımıza hemen başladık. Öncelikle bize geçen sezon şampiyonluk yaşatan hocamız Mustafa Dinçer ve tüm oyuncularımızla devam etmek istiyoruz. En kısa zamanda kendileriyle görüşüp anlaşacağız. Ayrıca hocamızın gerekli gördüğü mevkilere kadro yapımıza uyacak birkaç nokta transfer yapmayı planlıyoruz. Bu sezon 1.Amatör Küme´de tutunabilmek bizim için başarı olacaktır. Bir taraftan da kulübümüz bünyesinde açtığımız yaz spor okulundan seçeceğimiz yetenekli oyuncularla alt yapı oluşturmaya çalışıyoruz. Gelişmelerle ilgili olarak önümüzdeki günlerde sizlerle tekrar paylaşımda bulunacağız? dedi.

YENİ YÖNETİM

Hasan Esen başkanlığında oluşan yeni yönetim; Mustafa Çelik, İbrahim Bayram, Ali Tunç, Hakan Çetinkaya, Bilal Özdemir, İsmail Tutal, İlyas Keser, Hasan Yetim, Semih Aydın, Furkan Filiz, Alican Solak, Barış Balta, Hasan Doğru, Hasan Açıl, Rahmi Girgin, Kamil Gürer, Mesut Kelebek, Nihat Makar ve Mehmet Solak isimleri yer aldı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25