Hastane değerli bir personelini kaybetti

Hastane değerli bir personelini kaybetti

İnegöl Devlet Hastanesi çalışanlarından Yunus Terkenli, beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi. Terkenli için dün Yeni Hastane önünde uğurlama töreni düzenlendi.

Önceki gün geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden İnegöl Devlet Hastanesi çalışanlarından Yusuf Terkenli, mesai arkadaşları tarafından Yeni Hastane önünde düzenlenen törenle uğurlandı. Törene Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Halil Karahan, Başhekim Yardımcısı Hayrettin Göçmen, çalışma arkadaşları ve ailesi katıldı.  

 

BERABER ÇALIŞACAKTIK

Gerçekleştirilen törende konuşan İnegöl Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hayrettin Göçmen, “Hastane personelinden Yunus Terkenli’nin cenaze töreni için toplanmış bulunmaktayız. Aslında bizim için iyi bir gün olmasını hayal ediyorduk. Yeni hastanede kendisiyle beraber çalışma planlarımız vardı. Sık sık bu planları arkadaşlarıyla paylaşıyordu. Hayat bu. Kimisi geliyor, kimisi de gidiyor. Biz buna müdahil olamıyoruz. Kendisi herkesin iyiliğine şahadet edebileceği 3-5 kişiden biriydi. Kimseyle tartıştığı, olumsuz diyaloga girdiği görülmemiştir. Böylesine değerli bir personeli kaybettiğimiz için üzüntümüz büyük. Yakınlarına sabırlar diliyoruz. Başımız sağ olsun. Allah mekânını cennet eylesin” dedi.

 

ACI BİR BAŞLANGIÇ OLDU

İnegöl Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Halil Karahan ise “Hastanemize uzun yıllar hizmet vermiş, son 2 yıl birlikte çalıştığımız bir ağabeyimizi kaybettik. Yunus Terkenli’yi 48 yaşında erken bir zamanda kaybettik. Ölümünün vakti saati belli değil. Hastanemizin güzel insanlarımızdan biriydi. Çalışkan sportif bir arkadaşımızdı. Uzun dönem hastanemizin yoğun bakımında kaldıktan sonra dün Hakk’ın rahmetine kavuştu. Bugün bizim için güzel bir gün olacaktı ama acı bir başlangıç oldu. Sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.

 

Terkenli’nin naaşı, öğle namazına müteakip Turgutalp Camii’nden kaldırılarak Kavaklaraltı Mezarlığına defnedildi.

 



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68