www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HASTANEDEN ÖZEL YARIŞMA

HASTANEDEN ÖZEL YARIŞMA

İnegöl Devlet Hastanesi yönetimi, hastanenin 110. yıldönümü kutlamaları kapsamında ?Sağlıklı Yaşam İçin: Sevgiyle? adlı ödüllü fotoğraf yarışması başlatıyor.

 

İnegöl Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzman Doktor Hayrettin Göçmen, dün İDH Toplantı Salonu´nda düzenlenen basın toplantısında yarışma ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

 

KENDİ GELENEĞİNİ OLUŞTURMUŞ BİR HASTANEYİZ

İnegöl Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzman Doktor Hayrettin Göçmen, ?Kurumların sağlam temeller üzerinde yükselmeleri, onların geleneklerine bağlı olmaları ile mümkündür. Gelenek, zaman, sabır ve bilinç ile oluşur. İşte İnegöl Devlet Hastanesi, 110 yıllık sürede kendi geleneğini oluşturmuş bir hastanedir.Hastanemiz çağı yakalayan, zamanın gelişmelerine ayak uyduran, bilimin evrensel ilkelerine bağlı kalarak faaliyetlerini sürdüren ama aynı zamanda geleneğine de sahip çıkan bir kurum olarak yoluna devam etmektedir. Ayrıca şehrimizde, bölgemizde ve ülkemizde hayata geçen ve de geçirilecek olan birçok projenin öncüsü olmuştur? dedi.

 

MEMLEKET HASTANESİ

Göçmen, ?Kuruluşu 1906 yılında Memleket Hastanesi olarak tasarlanan İnegöl Devlet Hastanesi Bebek Dostu Hastane-Anne Dostu Hastane Unvanları, 45 Palyatif Bakım-32 Erişkin Yoğun Bakım yatağı, bölgenin en konforlu Diyaliz Ünitesi ve yine bölgenin doğusuna gece gündüz yaklaşık bin 500 hastaya hizmet veren Acil Servisi ile yeni bir hastane ortaya çıkmıştır.Tüm bunları yaparken, İnegöl Devlet Hastanesi gücünü köklerinden alan, geleneklerine bağlı ve bir o kadar da yeniliklere açık bir hastane olarak varlığını geleceğe taşıma arzusundadır. Bu sebeple 2016 yılında 110 yaşına giren hastanemizin 110. Kuruluş Yıldönümünü Nisan ayının ilk haftasında (5-10 Nisan) planlamış olduğumuz etkinliklerle tüm personelimiz; ilçe halkımızla birlikte kutlamayı düşünüyoruz? şeklinde konuştu.

 

KUTLAMA PROGRAMI

5 Nisan Salı: İnegöl Devlet Hastanesinin 110 yıllık tarihi, Plaket töreni, fotoğraf yarışması ödül töreni, Zaman kapsülü ?50 yıl sonrasına mektup? ve Sağlık Müzesi açılışı

 

6 Nisan Çarşamba: Memleketim temalı kermes, Kurumsal kimlik ve aidiyet konulu seminer

 

7 Nisan Perşembe: Lokma dağıtımı, Regaip Kandili nedeniyle mevlit

 

8-9 Nisan Tiyatro Hayret Ettim Hastanesi

 

10 Nisan Pazar Onur Gecesi

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25