www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Heyelanlı bölgede çalışma

Heyelanlı bölgede çalışma

İnegöl Belediyesi, Yeniceköy Mahallesinde heyelan tehlikesi bulunan alanı daha güvenli hale getirmek üzere çalışmalara başladı.

İnegöl Belediyesi, Yeniceköy Mahallesinde heyelan tehlikesi bulunan alanı daha güvenli hale getirmek üzere çalışmalara başladı. Vatandaşların talepleri üzerine başlatılan çalışma kapsamında heyelan tehlikesi bulunan alandan 5000 m3 hafriyat yapılarak 200 metre uzunluğunda yeni yol açılacak. Bu çalışmayla hem trafik ağı genişlemiş olacak hem de bölgedeki evler heyelan riskinden kurtulmuş olacak.

Bölgede çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve parti yöneticileriyle birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi alan Taban, konuya ilişkin açıklamalarda da bulundu. Alper Taban, ?Yeniceköy Mahallemizde 419´uncu sokakta başlattığımız ham yol çalışmalarını hem yerinde görelim hem de konu hakkında vatandaşlarımıza bilgi verelim istedik. Bildiğiniz gibi göreve geldiğimiz günden bu güne vatandaşlarımızın istek ve taleplerini önceliklendirerek, plan ve programda olan çalışmalarımızı da bir yandan sürdürerek çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bir taraftan yeni otoparklar açmaya çalışıyoruz, bir taraftan çocuklarımız, ailelerimiz için çocuk parkları, fitness alanları, yeşil alanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Ve şehrin içerisindeki trafik problemlerinden tutun da alt yapıyla ilgili olan eksiklere kadar pek çok alanda hizmet ederek sorunları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz? dedi.

TÜM EKSİKLERİ BİR BİR GİDERECEĞİZ

Çalışma hakkında teknik bilgiler de veren Taban; ?Bugün de yine 419. Sokakta vatandaşlarımızın talep ve istekleri doğrultusunda bir çalışma yürütüyoruz. Burada bir miktar toprak kayması ve heyelan tehlikesi olmasından ötürü bölgeyi güvenli hale getirmek için arkadaşlarımız çalışmalarını başlattılar. Öncelikli olan insan sağlığı, insanın konforu, insanın huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşıyor olması. Önceliğimiz bu. Bunun peşin sıra tabi diğer ihtiyaçları da arkasından sıralayabiliriz. Ama burada hem bu güvensiz alanı ortadan kaldırmak hem de vatandaşlarımızın rahatça yürüyebilmesi adına bu yolu burada açıyoruz. Yaklaşık 200 metre uzunluğunda yeni bir yol burada açılıyor. 5000 m3 hafriyat çalışması ve 2000 ton dolgu işlemi yapılacak. Yaklaşık 100 bin TL maliyeti var. Rakamların çok bir önemi yok belki ama vatandaşların huzuru, konforu bizim için öncelikli konular. İnşallah İnegöl Belediyesi olarak en güzel şekilde şehrimizdeki tüm eksiklikleri bir bir gidereceğiz. Ben emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetin de hayırlı olmasını diliyorum? diye konuştu.

Haber ve Fotoğraf : Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00