www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İHH´DAN KARDEŞLİK VURGUSU

İHH´DAN KARDEŞLİK VURGUSU

İnegöl İHH eski ve yeni yönetimlerinin bir araya geldiği toplantıda, birlik beraberlik mesajları verildi.

 

Önceki gün Sevinç İnegöl Köftecisi´nde düzenlenen yemeğe Bursa İHH Başkanı Hüseyin Kaptan, İnegöl İHH Başkanı İlhan Tatlı, yönetim kurulu üyeleri, İnegöl İHH eski Başkanı Fikret Bayram, eski yönetim kurulu üyeleri katıldı.

BURADA GÖREV YAPMAK OLDUKÇA ZOR

Yemeğin ardından bir konuşma yapan İnegöl İHH eski Başkanı Fikret Bayram, ?Bizler eski yönetim olarak, yeni yönetimle yemekte bir araya gelmeyi planladık. Hem bir çeşit devir teslim gibi kabul edin. Bundan birkaç ay önce eski yönetim olarak, görevi bırakmıştık. Bir taraftan da yeni yönetime hem başarılar dileme hem bundan sonra yapacakları etkinliklerde yanlarında olduğumuzu bir kez daha deklare etme adına böyle bir yemek tertiplemiş olduk. Biliyorsunuz 2 yılı aşkın bir dönem İnegöl´de İHH adı altında hizmete devam ettik. Bu hizmetimizde güzel şeyler yaptığımıza da inanıyoruz. Eksik kalan yerleri de tamamlamak üzere İlhan kardeşimize ve yönetimine eksikleri devrettik. Onlarda kısa zamanda o eksikleri gidermeyi başardılar. Bunun yanında çok güzel projelere de imza attılar. Yaklaşan Kurban bayramı nedeniyle çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Biz elimizden gelen bütün gayret ve destekle Kurban noktasında çalışmalara katkı koymak istiyoruz. Yapabileceğimiz ne varsa yine göreve hazırız. Bundan sonraki süreçte de İnegöl İHH´nın çok daha güzel işler yapacağına olan inancımız tamdır. Cenab-ı Hak arkadaşlarımıza güzel başarılar nasip etsin. Burada görev yapmak oldukça zor. Çok yükü olan bir yer. Yüz binlerce yetim var. Bu yetimlere ulaşma mücadelesi veriliyor. Bize böyle bir görev nasip olmuştu. Dönemimiz içinde ikiye katladığımız yetim sayısı inşallah yeni yönetim döneminde de dörde, hatta sekize katlandığını duyarız. Bu bizi mutlu eder. Daha güzel projelerde de hep birlikte hareket ederiz? dedi.

BAYRAĞI BİR ADIM İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ

Görevi Fikret Bayram´dan alan İnegöl İHH Başkanı İlhan Tatlı, ?Bu görevi bana tevdi ettiklerinde açıkçası bir gece ağladığımı hatırlıyorum. Bu ağır yükü kaldıramayacağımı düşünüyordum. Bu görevi bana tevdi eden İnegöl İHH eski Başkanı Fikret Bayram´a ve Bursa İHH Başkanı Hüseyin Kaptan´a teşekkür ediyorum. İnşallah bu bayrağı aldığımız yerden bir adım daha ileriye taşımanın gayreti içinde olacağız? diye konuştu.

DAVAMIZ KIYAMETE KADAR DEVAM EDECEK

Bursa İHH Başkanı Hüseyin Kaptan ise, ?Rabbim inşallah bu birlikteliğimizi bozmasın. İHH İnsani Yardım Vakfı 25 yıldır, kurulduğu günden bugüne kadar dünyanın 140 ülkesinde hep hayır üzere yola çıkmış, mazlumun yanında olmak için hep misyonunu o doğrultuda yürütmüş. Bizlerde bireyle olarak bu hayır yarışında Allah´ın rızasını kazanmak için yola çıkan bireyleriz. Burada isimler, görevler zaman zaman değişse de şunu biliyoruz ki, kıyamete kadar bizim davamız hak daha üzere olacağına ve arkadaşlarımızın bu görev değişimiyle her zaman destek olacaklarına inanıyoruz. O açıdan İnegöl´ün gerçekten güzel projeleri oldu. Bundan sonra da İnegöl, Bursa ve ümmet adına güzel çalışmalar olur diye dua ediyoruz. Yeni yönetime de Rabbim´den başarılar diliyoruz? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36