İKİNCİ YARIYA İYİ HAZIRLANIYORUZ

İKİNCİ YARIYA İYİ HAZIRLANIYORUZ

2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tepecikspor'un genç sol beki Çağrı Karakuş, 2. yarıya iyi hazırlandıklarını ve takımı ligdeki hak ettiği konuma getirmek istediklerini belirtti.

2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tepecikspor’un genç sol beki Çağrı Karakuş, devre arası kampıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ŞANSSIZLIĞIMI KIRACAĞIM

Alanyaspor ile akademi liglerinde gösterdiği performans ile profesyonel olarak Tepecikspor`a transfer olan genç sol bek, devre arası kampının çok faydalı geçtiğini belirterek,”``Geleceğim için her zamankinden daha fazla çalışıyorum. Sezon başında bazı şanssızlıklar yaşadım. Eksikliklerimi tamamlamak için profesyonel koçluğumu üstlenen Kemal hocamla birlikte çalışıyoruz. İnşallah şansızlığımı da kırıp en kısa zamanda iyi yerlere gelebileceğimi düşünüyorum” dedi.

HEDEF SÜPER LİG

Sezon başında PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, genç oyuncu transfer etmek istemiş ancak bonservis sorunu nedeniyle anlaşma sağlanamamıştı. Ayrıca sezon başında  geçen seneki sakatlığından doğan eksikliklerini tamamlamak için profesyonel sporcu koçu Kemal Uysal ile de çalışan başarılı oyuncu hedefinin kısa süre içinde Süper Lig`de oynamak olarak belirledi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22