www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İlçe Müftüsü Cemaatle Buluştu

İlçe Müftüsü Cemaatle Buluştu

İnegöl Müftülüğü sabah namazı buluşmaları çerçevesinde Yeniceköy Mahallesi´nde bulunan Çarşı Camii´nin cemaatiyle bir araya geldi.

Sabah ezanının okunmasından sonra Çarşı Camii İmam Hatibi Muhammed Azizoğlu tarafından Yasin-i Şerif süresi mealiyle birlikte okundu. Yeniceköy Mahallesi İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Yeniceköy Çarşı Camii ilahi grubu tarafından ilahiler seslendirildi. Sabah namazı İlçe Müftüsü Kazım Güzel tarafından kıldırıldı. Namazdan sonra mihrabiye okunarak tesbihat yapıldı.

BULUŞMALAR DEVAM EDECEK

İlçe Müftüsü Kazım Güzel, namazın ardından cemaatle sohbet etti. Güzel, Kudüs ve Mescid-i Aksa´nın tarihçesini ve önemini anlatarak Kudüs, Mescid-i Aksa ve tüm Müslümanların huzuru, selameti, kurtuluşu, birlik ve beraberliği için dualar etti.  Güzel; ?Bu sabah bu programın gerçekleşmesinde emeği geçen cami görevlilerine,  bu caminin cemaatine çevre camilerden gelen cami görevlilerine ve cemaatlerine ve bu sabah namazı buluşmasında programa katılanlara ikramlarda bulunan cami derneği başkanı ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Bu vesileyle özellikle hafta sonları birkaç camimizde sabah namazı buluşmaları gerçekleştirmek istiyoruz.  Cami derneklerimizden gönüllü bu programın yapılmasını arzu edenler olursa cami görevlisi arkadaşlarımıza durumu bildirsinler. Bizler de bu buluşmalarımızı gerçekleştirmeye çalışalım. Özellikle gençlerimizin ve çocuklarımızın katılımlarını sağlamaya çalışalım. Bu buluşmalar hem kaynaşmaya hem tanışmaya ve en önemlisi de sevgi ve saygı, birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu bir hayat yaşamamıza vesile olacaktır? dedi.

Cami içerisinde yapılan kahvaltıdan sonra camii kahvesinde de vatandaşlarla sohbet etti.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00