www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İLK ZİYARET BAŞKAN AKTAŞ´A

İLK ZİYARET BAŞKAN AKTAŞ´A

İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü görevine atanan ve geçtiğimiz göreve başlayan Nejdet Güdül, Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret etti.

İnegöl Orman İşletme Müdürü Muhammet Çolak´ın Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne Bölge Müdür Yardımcısı olarak atanmasının ardından, Orman Genel Müdürlüğü İzin ve İrtifak Dairesi Başkanlığı Enerji İzinleri Şube Müdürü Nejdet Güdül de İnegöl Orman İşletme Müdürlüğüne atandı. 19 Temmuz Salı günü İnegöl´deki görevine başlayan Güdül, ikinci mesai haftasında Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı ziyaret etti.

OGM´DE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YAPTI

Tanışma maksadıyla gerçekleşen ziyarette konuşan İnegöl Orman İşletme Müdürü Nejdet Güdül, aslen İnegöllü olduğunu da söyledi. İnegöl Orman İşletme Müdürlüğünde geçmiş yıllarda işletme şefi olarak çalıştığını da belirten Güdül, ?19 Temmuz 2016 Salı günü itibariyle İnegöl Orman İşletme Müdürlüğündeki görevime başlamış bulunmaktayım. Daha önce Orman Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak çalışmaktaydım. İnegöl İşletmesinde daha önce İşletme Şefi olarak da çalıştım? dedi.

?BURADA ÇALIŞMANIN SORUMLULUĞU YÜKSEK?

İnegöl İşletmesinin Türkiye´nin orman emvali üretimi açısından çok yoğun ve önde gelen işletmelerinden biri olduğuna da dikkat çeken Nejdet Güdül, ?Dolayısıyla burada çalışmanın sorumluluğu da yüksek. Bu sorumluluğu da ekip arkadaşlarımızla birlikte üstlenerek, vatandaşların taleplerini seri ve hızlı bir şekilde yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız? diye konuştu. Nejdet Güdül, kendisini kabul eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a da teşekkürlerini iletti.

?ÖNEMLİ BİRİKİM VE DENEYİMLERİ VAR?

İnegöl Orman İşletme Müdürü Nejdet Güdül´e yeni görevinde başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise ?Bugün Orman İşletme Müdürü Nejdet Güdül´ü ağırlıyoruz. Ben kendisine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Kendisi de aslen İnegöllü. Nejdet Güdül Müdürümüz yıllarca Orman İşletme bünyesinde farklı görevlerde bulundu. İnegöl´de de bir dönem işletme şefi olarak görev almıştı. Orman İşletmeyle ilgili çok önemli birikimleri ve deneyimleri var. İnşallah bu tecrübeleriyle ilçemizin önünün açılmasıyla alakalı projeler üretme açısından önemli katkılarının olacağına eminim. Ayrıca bu ziyaret vesilesi ile karşılıklı istişare yapma fırsatı da bulduk? ifadelerini kullandı.

Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Nejdet Güdül´e teşekkür eden Başkan Aktaş, Orman İşletme Müdürü ve tüm Orman İşletme çalışanlarına da başarı ve kolaylıklar diledi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00