www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL İÇİN CÜRETKÂRIZ

İNEGÖL İÇİN CÜRETKÂRIZ

MODEF ve İMOS Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, ?Bizim mazimizde siyaset var. Siyasetin hala bir kısım içerisindeyiz, görev verilirse kaçmayız, biz zaferden değil, seferden sorumluyuz?dedi.

 Gazeteci Şerif Gürbaş´ın MBC stüdyolarında ağırladığı MODEF ve İMOS Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, mobilya sektörüne ilişkin önemli mesajlar verdiği söyleşide, siyasetİn her daim içerisinde olduğunu ve görev verilmesi halinde kaçmayacağını ve yerine getireceğini söyledi.

 İNEGÖL´Ü SEVİYORUM

Mobilya sektörüyle ilgili yoğun bir tempo içerisinde olduklarını kaydeden Uğurdağ, gelecekte siyaset düşünüyormusunuz sorusuna, ?İnegöl´ü seviyoruz. Birinci hedefimiz İnegöl´de yaşayan insanlara katkı sağlayabilmektir. Bunun yanında ister istemez sizi bir noktaya getiriyorlar. Her insanın bir hedefi vardır. Bizim de gerek sosyal, gerek iş hayatında hedeflerimiz varıdır. İçimizde yatan bir aslan vardır, ama bu noktada halkımız bize neyi uygun görürse, daha önce çalıştığımız gibi bundan sonra da çalışırız. Bu işler nasip işidir.?

 ZAFERDEN DEĞİL, SEFERDEN SORUMLUYUZ

?Bundan sonra gerek siyasetin, gerek sosyal hayatın içerisinde olmaya devam edeceğiz. Bu süreç ne kadar zor da olsa, üstümüze düşen görevlerin altından kalkarız. Önümüzde çok ciddi başarmamız gereken projeler var. İlk hedefimiz bu projeleri sonuçlandırmaktır. Bunların başında yeni fuar alanı geliyor. Ondan sonra bizi ilgilendiren ne varsa o işin içinde bulunuruz. Şahsi düşüncemiz, görev yapmaktan kaçmayız, ne görev verilirse yaparız. İnşallah bundan sonraki görevlerimizde de başarılı olmak istiyoruz. İnegöl´ün geleceğine cüret edeceğiz. Allah´ın izni ile biz zaferden değil seferden sorumluyuz.?dedi.

 

Ayrıntılar Haber Yorum Gazetesi´nde...



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25