www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖLSPOR´DAN HUZUREVİNE ZİYARET

İNEGÖLSPOR´DAN HUZUREVİNE ZİYARET

İnegölsporTeknik Heyeti, futbolcuları ve bazı yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Belediyesi Huzurevi´ni ziyaret ederek huzurevi sakinlerine moral verdiler.

 

İnegölspor Teknik Heyeti, futbolcuları ve bazı yönetim kurulu üyeleri, önceki gün İnegöl Belediyesi Huzurevi´ni ziyaret ederek huzurevinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldiler.

 

?SEVGİYE VE İLGİYE İHTİYAÇLARI VAR?

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktörümüz Taşkın Güngör, ?Bugün huzurevi sakinlerimizi ziyaret ederek onlarla zaman geçirmek istedik. Onların hepimizden fazla sevgiye ve ilgiye ihtiyaçları var. Bu ziyaretleri daha sık yapmalıyız. Günün birinde burada onların yerinde bizlerde olabiliriz. Takım olarak bu ziyaretleri daha sık yapacağız.Yaşlılarımızın halini hatırını sorup onlarla birlikte zaman geçireceğiz? dedi.

 

ONLARI YALNIZ BIRAKMAMAMIZ GEREKİYOR

Takım kaptanı Kemal Hastürk ise, ?Bugün huzurevine büyüklerimizi ziyarete geldik. Onlarla beraber olmak, onları burada görmek bizleri çok mutlu etti. Bu ziyaretlerimizi sıklaştırmamız gerekiyor. Onları yalnız bırakmamak için bu ziyaretleri bizler gibi tüm vatandaşlarında yapması gerekiyor. Böyle bir organizasyonu sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Dedelerimize sahip çıkalım? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25