İNEGÖLSPOR´U TANIYAMADIM

İNEGÖLSPOR´U TANIYAMADIM

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, Tepecikspor maçında kendi takımını tanıyamadığını belirterek, ?Şuursuzca, ne yaptığını bilmeyen kötü bir İnegölspor vardı. Kötü bir futbol, kötü bir sonuç?? dedi.

 

İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç, deplasmanda 3-0 mağlup olunan Büyükçekmece Tepecikspor maçı ile bugün Ziraat Türkiye Kupası Grupmüsabakasında İnegöl´de ağırlayacakları Etimesgut Belediyespor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

?KENDİ TAKIMIMI TANIYAMADIM?

Tepecikspor müsabakasının suni çimde ve kötü bir zeminde oynandığını belirten Başkan Güç, ?Zaten suni çimle alakalı Mustafa Vargel sakatlandı. Alışık değiliz tabi. Oraya gidecek takımların işi gerçekten zor. Allah kolaylık versin. Ama tabi o mazeret değil. Tepecikspor maçında ben İnegölspor takımını gerçekten kendi takımımı tanıyamadım. Şuursuzca, ne yaptığını bilmeyen kötü bir İnegölspor vardı. Zaten bu sene inişlerimiz, çıkışlarımız çok sıkıntılı. Yani 1 maç iyiyseniz 3 maç kötüsünüz. Öyle acayip bir yarım sezon geçiyoruz. Tepecik gibi bir takımdan 3 tane gol yememiz bizi üzdü. Yönetici olarak, başkan olarak bizi çok üzdü. Hocanın da işi kolay değil. Allah ona da yardım etsin. Gerçekten çocuklar yetenekli gibi gözüküyor ama bilmiyorum, istediklerini sahaya veremiyorlar. Kafaları başka yerde mi? Bir türlü anlayamadım. Tepecik maçıyla alakalı maalesef kötü bir futbol, kötü bir sonuç. Yani umut da yok... Umut olsa insan, ?Gol kaçırdık da arkasından gol yedik´ der. Öyle pozisyonlarda olmadı. Kısacası basit şekilde Tepecik´e yenildik? dedi.

 

MANEVİ AÇIDAN SEVİNMİYORUM

Kupa maçıyla ilgili de konuşan Güç, ?Şimdi önümüzde bir kupa maçı var. Biz gruplara kaldık. Bir başkan olarak maddi olarak gruplara kaldığımıza seviniyorum. Ama manevi açıdan inanın sevinmiyorum. Baktığınız zaman önümüzde bir 35-40 günlük bir devre programı olacaktı. Şimdi o programı nasıl yaparız bilmiyorum. Futbolcularla alakalı tasarrufta bulunabilirdik. Ama şuanda öyle bir düşüncemiz yok. Mutlaka bir kaç kişi gitmek isteyebilir. Onlar devre arasında belli olacak. Oturup konuşacağız. Ama öncelikle şimdi ondan ziyade İnegölspor´un Etimesgut´la kupa maçı var. Futbolcu kardeşlerimiz buna adapte olmaları lazım. Bu işin maddi getirisi var. Birde bizim bol bol maç yapmamız lazımdı. Belki maç yapma açısından gruplarda 6 maç yapacağız. Bizim için iyi oldu. Ama iyi bir takımla oynayacağız. Etimesgut iyi bir takım. Grubunda lider bir takım. İyi bir takıma, diri bir takıma karşı oynayacağız. Bizim içinde iyi bir sınav olur inşallah. İyi sonuç alırsak, İnegöl halkı için de bizim içinde çok iyi olur. Burada sonuçda önemli, futbolda önemli? İyi bir sonuç alırsak iyi olur. Bugün bütün taraftarlarımızı maça davet ediyorum, bekliyorum. İnşallah onlara iyi bir maç izletiriz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22