İNEGÖL´ÜN GÖZÜ TEPE´DE

İNEGÖL´ÜN GÖZÜ TEPE´DE

İnegölspor´un Teknik Direktörü Taşkın Güngör, haftasonu deplasmanda karşılaşacakları Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılmak için her türlü aksiyonu yapacaklarını dile getirdi.

 

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Büyükçekmece Tepecikspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

ÖZVERİ VE DİSİPLİNLE ÇALIŞIYORUZ

Tepecikspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Güngör, ?Bugünde yaklaşık 1 saat 40 dakikalık çalışma yaptık. Sporcularımız özveri ile gayet disiplinli çalışmaya devam ediyorlar. Kupayla birlikte aldığımız galibiyetlerle moral motivasyonumuzu yükselttik. Umarım Tepecik maçıyla aynen devam eder. Tabi ki bu ligin sonlarına doğru fiziksel düşüşler zaman zaman olacak. İstediğimiz oyunlarda oynanmayacak belki ama istediğimiz sonuçları almak birinci hedefimiz. Bu nedenle Tepecikten de 3 puan alabilmek için her türlü aksiyonu yapacağız. Ama bunun çok güzel oyun mu olur? Çok risksiz oyun mu olur? Bilemiyorum ama keşke iyi oynayarak 3 puanı alabilsek ama şunu gördük ki iyi oynadığımız karşılaşmalarda maalesef 3 puana ulaşamadık. Ama vasat göründüğümüz karşılaşmada da 3 puana ulaştık. O nedenle hangisini tercih ederiz dersek, iyi oyuna çok önem veren bir teknik adamım. Fakat bazen de şartlar 3 puanı istiyor. O nedenle Tepecikten 3 puanı almak için hangi şartlar zorlayacaksa onu yapacağız. İnşallah oradan 3 puanla dönüp yolumuza devam ederiz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22