İŞADAMI MÜEYYED SEYDA VEFAT ETTİ

İŞADAMI MÜEYYED SEYDA VEFAT ETTİ

2 Aralık’ta geçirdiği beyin kanaması sonucu Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavisi devam eden Rendi Mobilya firması ortağı Müeyyed Seyda vefat etti. İşadamının cenazesi dün kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere ŞırnakR

Nakşibendi Tarikatı Halidiye Kolu Serdehlê Şeyhi Şeyh Seyda’nın torunu olan ve Şırnak 23. Dönem Milletvekili Abdullah Veli Seyda’nın Ağabeyi Mehmet Baki Seyda’nın oğlu, İnegöl’ün tanınmış işadamlarından Rendi Mobilya firmasının ortağı Müeyyed Seyda, geçirdiği beyin kanaması sonrası hayata 24 gün tutunabildi.

 

BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ

2 Aralık 2013 Pazartesi günü İnegöl’de geçirdiği beyin kanaması sonucu İnegöl Devlet Hastanesinde kaldırılan ve daha sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edilen Müeyyed Seyda, tüm çabalara rağmen tedavisinin 24’üncü gününde dün sabah vefat etti.

 

CENAZE NAMAZI İNEGÖL’DE KILINDI

41 yaşındaki 4 çocuk babası Müeyyed Seyda’nın cenaze namazı, dün Cuma namazına müteakip Hürriyet Camii’nde (Sarı Camii) kılındı. Cenaze namazına; AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, İnegöl Emniyet Müdürü Murat Sevinç, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Ahmet Güleç, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi Başkanı Zeki Kavaz, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Mustafa Akyol, SP Belediye Başkan Adayı Salih Berber, Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş, mobilyacı esnafı ile kalabalık cemaat katıldı.

 

CİZRE’YE DEFNEDİLDİ

Cenaze namazının ardından Müeyyed Seyda’nın cenazesi, uçakla Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanına götürülerek Cizre’nin Kale Mahallesinde bulunan Şeyh Seyda Türbesi ve aile kabristanında defnedildi.

 

“İYİ BİR İNEGÖLLÜYÜ KAYBETTİK”

Öte yandan, cenazeye katılan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, kendisine yöneltilen soru üzerine Müeyyed Seyda hakkında bir açıklama yaptı. Çok üzgün olduklarını belirten Şahin, “Genç bir arkadaşımızı, müteşebbis ruha sahip, çok sevilen, inançlı, imanlı, memleketini çok seven, etrafındakilere pozitif enerji veren, iyi bir işadamını, iyi bir İnegöllüyü kaybettik. Allah ailesine sabırlar ihsan etsin, mekanı cennet olsun. Güzel bir insan olduğuna, bir mümin olarak vefat ettiğine şahadet ediyoruz. İş dünyamıza da sabırlar ihsan ediyorum. Müeyyed Seyda diye bir isim bizim hafızamıza kazınmış olacak” dedi.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68