www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İTSO´dan Vali Canbolat´a Ziyaret

İTSO´dan Vali Canbolat´a Ziyaret

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Okan Güler ve İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, Bursa Valisi Yakup Canbolat´a nezaket ziyaretinde bulundul

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, yönetim kurulu üyeleri, İMOS Başkanı Okan Güler ve İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 26 Ekim 2018 tarihinde Bursa Valiliğine atanan Yakup Canbolat´a nezaket ziyaretinde bulundular.

 

Valilik binasında gerçekleştirilen ziyarette Uğurdağ ve beraberindeki heyet, Vali Canbolat´a İnegöl´ün ekonomik, sosyal ve kültürel konumuyla ilgili bilgiler verdiler. İnegöl´ün dış ticaret fazlası veren büyük bir ekonomiye sahip olduğunu belirten Uğurdağ, bunun yanı sıra mobilyası, köftesi, tarımı, oylat kaplıcaları ve sağlık turizmi gibi birçok konuda markaları içerisinde barındırdığı belirtti. Başkan Uğurdağ, konuşmalarının sonunda Vali Canbolat´ı İnegöl´e davet etti.

 

Başkan Uğurdağ ve beraberindeki heyet, ziyaretin sonunda Vali Canbolat´a çiçek, Hazeran Sandalye ve İnegöl Mobilyası kitabı hediye ettiler.



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02