www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Jandarma denetimleri sıklaştırdı

Jandarma denetimleri sıklaştırdı

İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla beraber, öğrencilerin güvenli bir şekilde evlerine ve okullarına ulaşımının sağlanması için denetimlerini sıklaştırdı.

Vatandaşların can güvenliği, huzurunu temin etmek için Bursa-Ankara Karayolu üzerinde ve kırsal mahallelerdeki sorumluluk bölgelerinde güvenlik uygulamalarını sürdüren İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, öğrencilerin güvenliği içinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

KAMPÜS´TE UYGULAMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İnegöl Jandarma Komutanlığı Trafik Timi, Kırsal mahallelerdeki ilk, orta ve liselerde taşımalı eğitimden yararlanan öğrencilerin güvenliğini sağlamak için okul çevrelerinde denetimlerini sıklaştırdılar. Jandarma ekipleri, İnegöl´ün çeşitli noktalarından gelen 3 binin üzerinde öğrencinin eğitim gördüğü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın hizmete açtığı Hacı Sevim Mesleki Eğitim Kampusu girişinde kampus çevresine gelen şahıslara ve sürücülere yönelik uygulama yaptılar.

ARAÇLAR DENETLENDİ

Kampusa öğrenci getiren ve kampüsten evlerine öğrenci servisi yapan araçları tek tek durduran ekipler, Trafik ve tescil belgesi, zorunlu karayolu mali sigorta, her koltukta emniyet kemeri, öğrenci sayısı, öğrenci dışında yolcu olup olmadığı, araçlarda dur levhası, rehber personel, okul taşıtı ibaresi, araç kapılarının sürücü tarafından açılıp-kapatılması konuları göz önünde bulundurularak denetimleri yaptılar.

Servis araçların yanısıra okulla alakası olmayan şahıslar ve araçlarla alakalı da denetim yapan ekipler, kampus çevresinde kuş uçurtmadılar.Öğrencilerin güvenliğine yönelik uygulamaların yıl boyunca devam edeceği bildirildi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51