Kafkaslı Miniklerden Büyük Başarı

Kafkaslı Miniklerden Büyük Başarı

Kafkasspor U-10 takımı Kuşadası´nda katıldığı turnuvanın finalinde karşılaştığı İstanbul Soğanlıkspor´a penaltılarla elenerek ikinci oldu.

Turnuvayla ilgili açıklamalarda bulunan Kafkasspor Altyapı Sorumlusu Yavuz Selim Kaya ?U-10 grubumuz için Kuşadası´nda özel bir turnuvaya davet aldık. Çocuklarımızın gelişimi açısından bu tür turnuvalara katılım sağlıyorduk. 3 gün süren ve dolu dolu geçen bir turnuva oldu. Toplamda 7 maç yaptık. Grup maçlarında Karşıyaka Kültürspor´u 2-0, Balikesirsporu´u 2-0 ve son olarak Hatayspor´u 3-1 yenerek grubumuzu lider tamamladık ve altın gruba kaldık. Altın grupta ise Bursaspor, İnegölspor ve İstanbul Beylikgücü gibi çok güçlü takımlarla mücadele ettik. Bu grupta da Bursaspor, İnegölspor ve Beylikgücünü 1-0´lık skorlarla mağlup ederek turnuvanın finaline çıktık. Final müsabakası ise gerçekten görülmeye değerdi. Maçın normal süresi 1-1 bitti ve penaltı atışları sonucunda ikinci olduk. Özellikle penaltı atışları sırasında Bursaspor ve İnegölspor´un minik oyuncularının takımımızı desteklemeleri unutulmaz anlardan birisi oldu. Kulüp olarak Bursaspor ve İnegölspor´a teşekkür ederim. İnegölspor ile birlikte İnegöl´ü çok güzel bir şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum.  Özellikle turnuvanın ikinci gün yağmurun yağması bizi ve çocuklarımızı çok etkiledi. Fakat buna rağmen çok iyi mücadele ettiler? dedi.

 

AKTAŞ´A TEŞEKKÜR

İnegölspor´la birlikte kendilerine ulaşım imkânı sağlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a da teşekkür eden Kaya, ?Bildiğiniz üzere bu tür turnuvalara gitmek seyahat ve otel masrafları açısından maddi yükümlükleri gerektiriyor. Bize ulaşım imkânı sağlayan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a teşekkür ediyorum.  Amatöre verdiği desteği her fırsatta dile getiriyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,7%-0,37
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,72% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2408,87% -0,56
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00