www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KAN GRUBUNUZUN KİŞİLİĞİNİZE ETKİSİNİ BİLİYOR MUSUNUZ?

KAN GRUBUNUZUN KİŞİLİĞİNİZE ETKİSİNİ BİLİYOR MUSUNUZ?

Kan Gruplarına Göre Kişilik Özellikleri

Yapılan araştırmalar İnsanların karakterlerinin kan grupları ile ilişkili olduğunu söylüyor. Yani kan grubunuz kişiliğinizi de etkiliyor. Sizlere kan gruplarının kişilik özellikleri ile ilişkisine dair bir yazı hazırladık. Bakalım kan grubunuzla kişilik özellikleriniz uyuşuyor mu?

0 Grubu: Sıcak Kanlı          

Olumlu yönleri: Kendine güvenen güçlü karar yetisine sahip sadık kendi kararını kendi veren eleştirici özgüveni yüksek insanlardır.

Olumsuz yönleri: Çalışmak onun yaşam tarzı. Yani ona işkolikte diyebiliriz. Ayrıca endişeli, vesveseli, soğuk inatçı ve gereğinden fazla duygusaldır.

Özellikleri: Sosyal yönleri kuvvetli, yaratıcı, enerji dolu çok hareketli realist, arkadaş canlısı olurlar. Yeni fikirler üretmeye yatkındırlar. Dikkati çabuk dağılır kuvvetli

duygulara sahiptir ve kendini iyi ifade edebilir. Hırslıdır, her girdiği ortama kolay adapte olurlar. Doğuştan zariftirler. Boyun eğmeyi sevmeyen açık sözlü, romantik, bağımsız

dramatik bir yaşama sahip 0 grubu insanı ayrıca sıcak kanlıdır.

arında resmiyete önem verirler.

B Grubu: Maceracı ve Duygusal.

Olumlu yönleri: Macerayı seven, aktif, neşeli, biraz da duygusal, sempatik insanlardır.

Olumsuz yönleri: Aşırı dağınık, kararsız ve unutkandırlar. Küçük şeyleri büyütmeye bayılırlar.

Özellikleri: Realist bir yapıları vardır. Onlar için akıl her zaman duyguların önündedir. Yaratıcılıkları organizasyonlarda kendini gösterir. Hayatlarındaki her şeyin düzgün olmasını isterler. Kurallı bir hayat onlara zevk verir.

Bazı konularda fanatikliğe varan yapıya sahip, bir o kadar da kendi başlarına buyruk yapıları vardır. İçe kapanık yapısı sorunları dışa vurmasını engeller. Sorunlarını paylaştığı fazla görülmez. İyi bir anlatıcı olmasa bile çok iyi dinleyicidir.

 

A Grubu: Onun Ne Yapacağını Kestirmek Zordur.

Olumlu yönleri: Anlaşılması kolay, sempatik ve zevk sahibidirler. Duygusal ve hassastırlar. Çevresindekileri kolay etkileyebilen diplomatik bir zekâsı vardır.

Olumsuz yönleri: Hayattan sürekli şikâyet eden bir yapısı ve değişken bir ruh hali vardır. Sürekli bir şeyleri düşünür.

Özellikleri: Değişken yapısı altında sanki birden fazla kişiyi barındırır. Bir bakarsın çok neşeli, bir bakarsın çok karamsardır. Bu nedenle ne zaman ne yapacağını bilmek imkânsızdır. Bu ona gizemli bir yapı da katar. Utangaçlığı her ortamda kendini gösterebilir. Fakat bir anda bu yapıdan sıyrılıp çok sosyal ve cesur bir hal alabilir. Arkadaşlarına ve dostlarına bağlılığı her zaman takdir edilir. Fakat yanlış olan her şeyi her ortamda eleştirmesi her şeyin önüne geçebilir.

Yaratıcılığı ve sanatsal yönü aşırı gelişmiş olması, problemleri önceden sezebilmesi, çözüm yolları üretebilmesi göze batan diğer özellikleridir. Şehrin hızlı hayatını sevse bile doğa ile baş başa kalmaktan da büyük zevk alır.

A Grubu: Resmi, Sorumluluk Sahibi.

Olumlu yönleri: Uyumlu özverili kibar dürüst, sadık, yardımsever, empati kurabilen, sakin insanlardır.

Olumsuz yönleri: Vesveseli, telaşlı duygusal sinirli kararsız içine kapanık ve acelecidirler.

Özellikleri: Sinirlense bile sinirlerine hâkim olabilir. İçe dönük sorumluluk sahibidir. Utangaçtır. Bazen etrafına karşı duyarlı olmasına rağmen başkaları tarafından yanlış anlaşılabilir. Doğayı ve yalnızlığı sever. Kalabalık ortamlardan pek hoşlanmaz. Duygusal tarafından dolayı bu kan grubundan olan

kişiler genellikle sanatçı ruhludur. Değişime kapalı olan bu kişiler güçlü bir hafızaya da sahiptirler. Hayatl

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00