KAZANMAK ZORUNDAYIZ

KAZANMAK ZORUNDAYIZ

İnegölspor, hafta sonu karşılaşacağı Tepecikspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı çift kale ile sürdürdü. Antrenman sonrası bir açıklama yapan teknik direktör Cevdet Uzunköprü; Tepecikspor’da bizim gibi Play off için mücadele ediyor. Bu nedenle ka

Bordo Beyazlı ekibin teknik patronu Cevdet Uzunköprü, antrenman sonrası yaptığı açıklamasında Tepecik maçının İnegölspor için çok önemli bir karşılaşma olduğunu söyledi. Kazanılması gereken bir maç olduğunu vurgulayan Uzunköprü; “Çünkü onlar da Play-Off’a oynayan bir takım, şampiyonluğa oynayan bir takım. Biz de Play-Off’a girmek istiyoruz. Özellikle bu maç bizim için çok çok önemli ve kazanmak zorundayız. Hafta başından beri iyi hazırlandık bu gün de çift kalemizi yaparak, takımı kampa alacağız” dedi. Uzunköprü, hafta sonu oynayacakları maçtan puan ve puanlarla dönmek istediklerini ifade ederek, “Tabi ki kazanmak için gidiyoruz. Takım olarak hazır durumdayız. Sakat oyuncumuz yok sadece Ali Temur dört sarı kartlı. Onun dışında tam kadro olarak İstanbul’a gideceğiz. İyi hazırlandık. Hatay maçından sonra iyi bir hava yakaladık. Fizik olarak ta iyi durumdayız” diye konuştu.

Ali Temur’un Yerine Sinan

Başarılı teknik adam, Hatay maçında üstün bir performans sergileyen ve galibiyete ulaşan kadroda değişiklik olup olmayacağı şeklindeki soruya ise, “Bu gün yaptığımız çalışmayı da değerlendirdiğimizde, geçen haftaki kadrodan çokta fazla değişiklik olacağını düşünmüyorum. Bir tek Ali Temur’un yerine bu gün Sinan’ı deniyoruz. İnşallah Sinan’da tekrar eski günlerine döner ve formanın hakkını verir. Vereceğine de eminim” dedi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22