www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KDV İNDİRİMLERİ ALIM GÜCÜNÜ YÜKSELTİYOR

KDV İNDİRİMLERİ ALIM GÜCÜNÜ YÜKSELTİYOR

Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacılar Derneği Başkanı Erdin Topal, KDV indiriminin vatandaşların alım gücünü yükselttiğini ifade ederek, "Müşteri geldiğinde yüzde 10´luk indirim haricinde KDV deki yüzde 8´lik indirimi de kullandığımızda, ürünlerimiz cazip hal

Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacılar Derneği Başkanı Erdin Topal ve yönetim kurulu üyeleri, ilçemizdeki basın mensuplarıyla tanışma yemeğinde bir araya geldi.

Program öncesinde açıklamalarda bulunan Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacılar Derneği Başkanı Erdin Topal, "Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacılar Derneği olarak ikinci görev dağılımını gerçekleştirdik. Arkadaşlarımızla beraber görev aldık. Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacılar Derneği, 2018 tarihinde çok kıymetli başkanımız Bahadır beyin girişimleri ile kuruldu. Kendisinden görevi devraldık. Öncelikle kendisine geçen dönemde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

ENFLASYON İLE MÜCADELEDE İLK KIVILCIM

"Bizimle birlikte bu yola çıkan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim" ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Topal, "Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacılar Derneği, İnegöl´de sadece bir dernek değil, İnegöl´ün bir değerlidir. Çünkü Ertuğrulgazi Caddesi, sadece mobilyacıların kullandığı alan değil, İnegöl´de aynı zamanda birçok bağlantı yollarını, ciddi anlamda büyük ivmesi olan esnafları barındıran yerdir. İnegöl´ün geçmişten bugüne kadar, en değerli firmaları da bu caddemizde yer alıyor. Biz burada bir yönetim oluşturduk. Benimle birlikte bu yola çıkan arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacılar Derneği malumunuz enflasyonla mücadelede de almış olduğu kararla, öncelik gösterip yapılan çağrıya cevap vermiştir. Derneğimiz, milletimizin yanında yer aldı ve bunun devamını sağlamaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

KDV İNDİRİMİ SÜRSÜN

KDV indiriminin 2019´da sürmesini temenni ettiklerini belirten Topal, "Biliyorsunuz şuan mobilyadaki KDV indirimi ay sonu itibariyle sonlanmış olacak. Bizimde temennimiz; 2019´da da bu KDV indirimini, yine 2019 ilk çeyreği gerekirse ikinci çeyreğine veya mümkün olabiliyorsa 2019´da devamını sağlamak. Bu, hareketliliği, canlılığı üst seviyede tutar. Yani müşteri geldiğinde o %10´luk indirim haricinde KDV deki %8´lik indirimi de kullandığımızda, ürünlerimiz cazip hale geliyor. Dolayısıyla bu müşterinin alım gücünü daha yükseğe çekiyor, hareket kazandırıyor" şeklinde konuştu.

CEPHE İLE ALAKALI PROJE SÜRÜYOR

Dernek olarak çeşitli projeleri bulunduğunu belirten Topal, konuşmalarını şu ifadelerle sonlandırdı: "İlerleyen süreçte umuyorum ki daha güzel projelere imza atarak, İnegöl mobilyasının bizimle birlikte diğer STK´larla birlikte daha güzel bir yere gelecek.  Güzel şeylerin oluşması için elimizden gelen katkıyı sağlayacağız. Ertuğrulgazi Caddesi ile alakalı ve özellikle dış cepheler ile alakalı görsel anlamda bir uyum sağlamak adına bir projemiz vardı. O projenin devamlılığı sürüyor. Ancak siz de hak verirsiniz ki bu hemen yapılabilecek bir şey değil. Çünkü her ne kadar bir dernekte olsak oradaki işletmelerin çubuğu bireysel"



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00