www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kırcalı MTAL´den Türkiye İkinciliği

Kırcalı MTAL´den Türkiye İkinciliği

Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM), Kültür Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile düzenlediği Türkiye´deki tüm ortaokul ve lise öğrencileri için ?Esere Saygılı, Korsana Karşıyız´ 3.Ulusal Slogan ve Logo Yarışmasın

İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Aziz Çınar, lise kategorisi logodalında Türkiye ikincisi oldu. Bu dereceyle Kırcalı MTAL ikinci kez Türkiye derecesini şehrimize kazandırmış oldu.

İLESAM(Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği)´ın Kültür Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile düzenlediği Türkiye´deki tüm ortaokul ve lise öğrencileri için ?Esere Saygılı, Korsana Karşıyız´ 3.Ulusal Slogan ve Logo Yarışması Sonuçlandı.08.05.2017 günü İLESAM web sitesinde sonuçları açıklanan ve 17 Mayıs 2017 tarihinde resmi yazıyla duyurusunun yapıldığı yarışmanın ödül töreni 24 Mayıs´ta Ankara´da yapılacak.

İKİNCİ KEZ TÜRKİYE DERECESİ

İLESAM Genel Merkezi´nin yaptığı açıklamaya göre İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Aziz Çınar, Lise Kategorisi Logo dalında Türkiye ikincisi oldu. 2015 yılında da A.Metin Kürümoğlu´nun danışmanlığında İrem Ekici adlı öğrencisiyle aynı yarışmaya katılan Salih İ. Kırcalı MTAL Türkiye birinciliği kazanmıştı. Bu yıl yapılan 3.Ulusal Slogan ve Logo Yarışmasında Aziz Çınar adlı öğrencisiyle ikinci kez Türkiye derecesi kazanan okul, Türkiye ikinciliğini İnegöl´e kazandırmış oldu.

YETENEĞİNİ ÖDÜLLE TAÇLANDIRDI

Türkiye ikincisi olan 12. sınıf öğrencisi Aziz Çınar; ?Resim ve çizim alanında yeteneğim var. Bu yeteneğimi değerlendirme amacıyla öğretmenlerimin teşvikini gördüm. Edebiyat öğretmenim A.Metin Kürümoğlu´nun yönlendirmesi ve danışmanlığıyla bu yarışmaya katıldım. Önceki iki yarışmada finalist oldum ama dereceye giremedim. Bu yıl nasip oldu. Okulumuzun başarı tarihine katkı yaptığımdan çok mutluyum. Metin hocama ve okul müdürüm Abdurrahim Mercan´a teşekkür ederim? dedi.

ÖDÜL TÖRENİ ANKARA´DA

İnegöl, Bursa ve Türkiye dereceleriyle adından söz ettiren Salih İ. Kırcalı MTA Lisesi adına Okul Müdürü Abdurrahim Mercan, Danışman Öğretmen A. Metin Kürümoğlu ve Türkiye ikincisi Aziz Çınar´ın 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 13.30´da Ankara/Yunus Emre Kültür Merkezi´nde (Altındağ) katılacağı ödül töreninde ödüllerini alacakları; aynı gün Kültür Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğünü yarışmacılar ve eşlik eden heyetin ziyaret edeceği öğrenildi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00